Tren Craiova - Câmpulung Moldovenesc prețuri de la 25,02 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu trenul

Călătoria de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu trenul este de 383,29 km și durează 11 ore 2 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:03 și ultima la 18:20. Este posibil să călătoriți de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu tren pentru doar 25,02 lei sau până la 231,96 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,02 lei.

Cel mai mic pret25,02 lei
Durata călătoriei11 ore 2 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret25,02 lei
Cel mai mare preț231,96 lei
Prima Plecare02:03
Ultima Plecare18:20
Distanţă383,29 km
PlecareCraiova
SosireCâmpulung Moldovenesc
TransportatoriCFR Calatori, Interregional Calatori

Tren Bilete de la Craiova la Campulung Moldovenesc

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?

Prețurile biletelor de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc vor costa 25,02 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 155,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 155,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu trenul?

Călătoria între Craiova și Câmpulung Moldovenesc cu trenul este aproximativ 383,29 km. Vă va lua cam 11 ore 2 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Craiova și Câmpulung Moldovenesc vor termina călătoria în 4 ore 15 min.. În medie, vă va lua cam 11 ore 2 min. pentru a parcurge 383,29 km între Craiova și Câmpulung Moldovenesc.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?

Puteți pleca din Craiova la stații precum CRAIOVA,Craiova International Airport, CRA,Craiova Bulevardul Decebal. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Câmpulung Moldovenesc la următoarele stații: Campulung Moldovenesc, Autogară. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Craiova și Câmpulung Moldovenesc. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Craiova spre Câmpulung Moldovenesc?

În medie, sunt 7 plecări zilnice de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Craiova care merg direct la Câmpulung Moldovenesc. Există 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Craiova la Campulung Moldovenesc

Bilete ieftine de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Craiova la Campulung Moldovenesc

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc

Cele mai ieftine bilete de tren Craiova - Câmpulung Moldovenesc pot fi găsite până la 21,01 lei dacă aveți noroc sau 74,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 170,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Câmpulung Moldovenesc cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Câmpulung Moldovenesc, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Servicii la bord CFR Calatori, Interregional Calatori și Softrans de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu train.
Facilităţi CFR Calatori Interregional Calatori Softrans
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check check cross
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

Craiova la Câmpulung Moldovenesc Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
26.83kg
Autobuz
28.75kg
Zbor
76.66kg
Mașină
61.33kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Craiova și Câmpulung Moldovenesc sunt 26.83kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Craiova și Câmpulung Moldovenesc? Luând trenul între Craiova și Câmpulung Moldovenesc veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 49.83kg față de un zbor, 1.92kg față de autobuz și 34.5kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Un bilet de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc este de 155,39 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,02 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc este de 25,02 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Craiova și Câmpulung Moldovenesc cu tren?
Distanța între Craiova și Câmpulung Moldovenesc este de 383,29 km.
Cât durează călătoria cu tren între Craiova și Câmpulung Moldovenesc?
Călătoria de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc durează în medie 11 ore 2 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 15 min..
Ce companii operează de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Ruta Craiova - Câmpulung Moldovenesc este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Interregional Calatori și Softrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Ruta de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Primul tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc pleacă la orele 02:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Ultimul tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc pleacă la orele 18:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,02 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Craiova și Câmpulung Moldovenesc?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Craiova și Câmpulung Moldovenesc este 4 ore 15 min..
Există un tren direct de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Da, există un tren direct între Craiova și Câmpulung Moldovenesc.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc?
Călătoria cu tren de la Craiova la Câmpulung Moldovenesc creează 26.83kg emisii de CO2.

Treceți local de la Craiova

Rute populare

Escapade de weekend de la Craiova

Rute internaționale din Craiova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Craiova

Principalele rute spre Câmpulung Moldovenesc

Rute asemănătoare

Alte rute populare