Tren Brăila - Ploieşti prețuri de la 4,40 lei

Începe de la
4,40 lei

Brăila la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Brăila la Ploieşti de la tren este de 158,48 km și durează 3 ore 4 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:09 și ultima la 18:19. Este posibil să călătoriți de la Brăila la Ploieşti cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 100,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei3 ore 4 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț100,76 lei
Prima Plecare05:09
Ultima Plecare18:19
Distanţă158,48 km
PlecareBrăila
SosirePloieşti
TransportatoriRegio Calatori, Transferoviar Calatori

Tren Bilete de la Brăila la Ploieşti

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Brăila la Ploieşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Brăila la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Brăila la Ploieşti?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Brăila la Ploieşti costă 4,40 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 44,95 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Brăila la Ploieşti.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Brăila la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Brăila la Ploieşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 44,95 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Brăila la Ploieşti cu trenul?

Distanța dintre Brăila și Ploieşti este aproximativ 158,48 km. În general, va dura în jur de 3 ore 4 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Brăila la Ploieşti acoperă o distanță de 158,48 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 4 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 22 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Brăila la Ploieşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Brăila la Ploieşti?

În general, prima plecare a zilei din Brăila va fi la 05:09, iar ultima plecare va fi la 18:19. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Brăila la Ploieşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Brăila va fi la 05:09, iar ultima plecare va fi la 18:19. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Brăila la Ploieşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Brăila laPloieşti?

În Brăila, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Ploieşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Brăila la Ploieşti au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Brăila la Ploieşti poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 16 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Brăila la Ploieşti. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Brăila la Ploieşti variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Brăila la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brăila la Ploieşti

Bilete ieftine de tren de la Brăila la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Brăila la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Brăila la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Brăila la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brăila la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1,56 lei la 276,42 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Brăila la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Brăila - Ploieşti pot fi găsite până la 5,72 lei dacă aveți noroc sau 30,93 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 56,14 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Transferoviar Calatori și CFR Calatori de la Brăila la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Brăila la Ploieşti cu train.
Facilităţi Regio Calatori Transferoviar Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
luggage Bagaje cross check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
wifi Wifi cross cross check
power_sockets Prize cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check

Brăila la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.09kg
Autobuz
11.89kg
Zbor
31.7kg
Mașină
25.36kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Brăila la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Brăila și Ploieşti sunt 11.09kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Brăila și Ploieşti? Luând trenul între Brăila și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 20.61kg față de un zbor, 0.8kg față de autobuz și 14.27kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Brăila la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Brăila la Ploieşti este de 44,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Brăila la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Brăila la Ploieşti este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Brăila și Ploieşti cu tren?
Distanța între Brăila și Ploieşti este de 158,48 km.
Cât durează călătoria cu tren între Brăila și Ploieşti?
Călătoria de la Brăila la Ploieşti durează în medie 3 ore 4 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 22 min..
Ce companii operează de la Brăila la Ploieşti?
Ruta Brăila - Ploieşti este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Transferoviar Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Brăila la Ploieşti?
Ruta de la Brăila la Ploieşti are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Brăila la Ploieşti?
Primul tren de la Brăila la Ploieşti pleacă la orele 05:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Brăila la Ploieşti?
Ultimul tren de la Brăila la Ploieşti pleacă la orele 18:19. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Brăila la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Brăila la Ploieşti?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Brăila pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Braila și puteți ajunge la Ploiesti Vest și Ploiești.
Câte conexiuni directe merg de la Brăila la Ploieşti?
Există în medie 7 de la Brăila pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Brăila și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Brăila și Ploieşti este 2 ore 22 min..
Există un tren direct de la Brăila la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Brăila și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Brăila la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Brăila la Ploieşti creează 11.09kg emisii de CO2.

Treceți local de la Brăila

Rute populare

Escapade de weekend de la Brăila

Rute internaționale din Brăila și zonele din apropiere

Alte destinații de la Brăila

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare