Tren Brăila - Piatra Neamţ prețuri de la 123,92 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Brăila la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la Brăila la Piatra Neamţ cu trenul este de 223,51 km și durează 6 ore 29 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 14:41 și ultima la 16:09. Este posibil să călătoriți de la Brăila la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 123,92 lei sau până la 138,67 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 123,92 lei.

Cel mai mic pret123,92 lei
Durata călătoriei6 ore 29 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret123,92 lei
Cel mai mare preț138,67 lei
Prima Plecare14:41
Ultima Plecare16:09
Distanţă223,51 km
PlecareBrăila
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Brăila la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Brăila la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Brăila la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Brăila la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Brăila la Piatra Neamţ?

Când călătoriți de la Brăila la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 130,32 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 123,92 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Brăila la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 130,32 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Brăila la Piatra Neamţ.

Cât timp va dura să merg de la Brăila la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria între Brăila și Piatra Neamţ cu trenul este aproximativ 223,51 km. Vă va lua cam 6 ore 29 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Brăila la Piatra Neamţ, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Brăila și Piatra Neamţ vor termina călătoria în 6 ore 10 min.. În medie, vă va lua cam 6 ore 29 min. pentru a parcurge 223,51 km între Brăila și Piatra Neamţ.

În ce moment al zilei pot călători de la Brăila la Piatra Neamţ?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Brăila la Piatra Neamţ la 14:41. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 16:09. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Brăila la Piatra Neamţ la 14:41. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 16:09. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Brăila la Piatra Neamţ cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Brăila de la următoarele stații: Braila ,Braila. Sosind la Piatra Neamţ, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piatra Neamţ.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Brăila spre Piatra Neamţ?

Dacă vreți să ajungeți de la Brăila la Piatra Neamţ, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Brăila și Piatra Neamţ. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Brăila la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brăila la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Brăila la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Brăila la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Brăila la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Brăila la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brăila la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 0,73 lei la 65,18 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Brăila la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Brăila - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 43,49 lei dacă aveți noroc sau 71,93 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 129,68 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Brăila la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.65kg
Autobuz
16.76kg
Zbor
44.7kg
Mașină
35.76kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Brăila la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Brăila și Piatra Neamţ sunt 15.65kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Brăila și Piatra Neamţ? Luând trenul între Brăila și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.05kg față de un zbor, 1.11kg față de autobuz și 20.11kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Brăila la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Brăila la Piatra Neamţ este de 130,32 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 123,92 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Brăila la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Brăila la Piatra Neamţ este de 123,92 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Brăila și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Brăila și Piatra Neamţ este de 223,51 km.
Cât durează călătoria cu tren între Brăila și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Brăila la Piatra Neamţ durează în medie 6 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 10 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Brăila la Piatra Neamţ?
Ruta de la Brăila la Piatra Neamţ are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Brăila la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Brăila la Piatra Neamţ pleacă la orele 14:41. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Brăila la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Brăila la Piatra Neamţ pleacă la orele 16:09. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Brăila la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 123,92 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Brăila și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Brăila și Piatra Neamţ este 6 ore 10 min..
Există un tren direct de la Brăila la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Brăila și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Brăila la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Brăila la Piatra Neamţ creează 15.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Brăila

Rute populare

Escapade de weekend de la Brăila

Rute internaționale din Brăila și zonele din apropiere

Alte destinații de la Brăila

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare