Tren Războieni - Luduş prețuri de la 2,49 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
2,49 lei

Războieni la Luduş cu trenul

Călătoria de la Războieni la Luduş cu trenul este de 239,01 km și durează 0 ore 27 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:42 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Războieni la Luduş cu tren pentru doar 2,49 lei sau până la 10,16 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 2,49 lei.

Cel mai mic pret2,49 lei
Durata călătoriei0 ore 27 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret2,49 lei
Cel mai mare preț10,16 lei
Prima Plecare03:42
Ultima Plecare20:00
Distanţă239,01 km
PlecareRăzboieni
SosireLuduş
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Războieni la Luduş cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Războieni la Luduş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Războieni la Luduş?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Războieni la Luduş. Însă în medie veți plăti în jur de 5,37 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 2,49 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Războieni la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Războieni la Luduş. Însă în medie veți plăti în jur de 5,37 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Războieni la Luduş cu trenul?

Distanța dintre Războieni și Luduş este aproximativ 239,01 km. În general, va dura în jur de 0 ore 27 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Războieni și Luduş este în jur de 239,01 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 27 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Războieni și Luduş durează 0 ore 18 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Războieni laLuduş?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Războieni de la următoarele stații: . Sosind la Luduş, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Luduș,Ludus Strada Republicii. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Luduş.

Câte călătorii de la Războieni la Luduş sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Războieni la Luduş folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 7 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Războieni la Luduş folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 7 legături directe de la Războieni la Luduş în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Războieni la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Războieni la Luduş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Războieni la Luduş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Războieni la Luduş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Războieni la Luduş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Războieni la Luduş

Cele mai ieftine bilete de tren Războieni - Luduş pot fi găsite până la 0,00 lei dacă aveți noroc sau 3,48 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 4,94 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Luduş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Luduş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Războieni la Luduş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Războieni la Luduş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Războieni la Luduş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.73kg
Autobuz
17.93kg
Zbor
47.8kg
Mașină
38.24kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Războieni la Luduş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Războieni și Luduş sunt 16.73kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Războieni și Luduş? Luând trenul între Războieni și Luduş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.07kg față de un zbor, 1.2kg față de autobuz și 21.51kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Războieni la Luduş?
Un bilet de tren de la Războieni la Luduş este de 5,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 2,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Războieni la Luduş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Războieni la Luduş este de 2,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Războieni și Luduş cu tren?
Distanța între Războieni și Luduş este de 239,01 km.
Cât durează călătoria cu tren între Războieni și Luduş?
Călătoria de la Războieni la Luduş durează în medie 0 ore 27 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 18 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Războieni la Luduş?
Ruta de la Războieni la Luduş are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Războieni la Luduş?
Primul tren de la Războieni la Luduş pleacă la orele 03:42. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Războieni la Luduş?
Ultimul tren de la Războieni la Luduş pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Războieni la Luduş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 2,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Războieni la Luduş?
Există în medie 7 de la Războieni pentru a merge la Luduş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Războieni și Luduş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Războieni și Luduş este 0 ore 18 min..
Există un tren direct de la Războieni la Luduş?
Da, există un tren direct între Războieni și Luduş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Războieni la Luduş?
Călătoria cu tren de la Războieni la Luduş creează 16.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la Războieni

Rute populare

Escapade de weekend de la Războieni

Rute internaționale din Războieni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Războieni

Principalele rute spre Luduş

Rute asemănătoare

Alte rute populare