Tren Iaşi - Floreşti prețuri de la 37,09 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Floreşti cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Floreşti cu trenul este de 274,17 km și durează 10 ore 55 min.. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Floreşti cu tren pentru doar 37,09 lei sau până la 172,44 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 37,09 lei.

Cel mai mic pret37,09 lei
Durata călătoriei10 ore 55 min.
Conexiune pe zi26
Cel mai mic pret37,09 lei
Cel mai mare preț172,44 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare23:30
Distanţă274,17 km
PlecareIaşi
SosireFloreşti
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Iaşi la Floreşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Floreşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Floreşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Floreşti. Însă în medie veți plăti în jur de 109,16 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 37,09 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Floreşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Floreşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 109,16 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Floreşti cu trenul?

Cu o distanță de 274,17 km între Iaşi și Floreşti, de obicei va dura 10 ore 55 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 10 ore 55 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Floreşti, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Floreşti vor termina călătoria în 7 ore 23 min.. În medie, vă va lua cam 10 ore 55 min. pentru a parcurge 274,17 km între Iaşi și Floreşti.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Floreşti?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Floreşti la 05:14. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 05:14, iar ultima plecare va fi la 23:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Floreşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Floreşti?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ din Floreşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Floreşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Iaşi la Floreşti sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 26 plecări zilnice de la Iaşi la Floreşti. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Floreşti. Există 26 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Floreşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Floreşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Floreşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Floreşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Floreşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Floreşti

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Floreşti pot fi găsite până la 40,21 lei dacă aveți noroc sau 65,71 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 84,39 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Floreşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Floreşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Floreşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Floreşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Floreşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.19kg
Autobuz
20.56kg
Zbor
54.83kg
Mașină
43.87kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Floreşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Floreşti sunt 19.19kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Floreşti? Luând trenul între Iaşi și Floreşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.64kg față de un zbor, 1.37kg față de autobuz și 24.68kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Floreşti?
Un bilet de tren de la Iaşi la Floreşti este de 109,16 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 37,09 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Floreşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Floreşti este de 37,09 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Floreşti cu tren?
Distanța între Iaşi și Floreşti este de 274,17 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Floreşti?
Călătoria de la Iaşi la Floreşti durează în medie 10 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 23 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Floreşti?
Ruta de la Iaşi la Floreşti are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Floreşti?
Primul tren de la Iaşi la Floreşti pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Floreşti?
Ultimul tren de la Iaşi la Floreşti pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Floreşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 37,09 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Floreşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Floreşti este 7 ore 23 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Floreşti?
Da, există un tren direct între Iaşi și Floreşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Floreşti?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Floreşti creează 19.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Floreşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare