Gasiți un tren de la Iaşi până la Floreşti

Începe de la
69,95 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Iaşi la Floreşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Floreşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Floreşti cu trenul?

Când călătoriți de la Iaşi la Floreşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 119,32 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 69,95 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Floreşti transport tren

Cel mai bun preț 69,95 RON
Durata călătoriei 11 h 25 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare 07:14
Ultima plecare 02:30
Distanța 274 km
Plecare Iaşi
Sosire Floreşti
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
24
Transportatori
3
Prețul minim
69,95 RON
Prețul maxim
172,69 RON

Iaşi - Floreşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Floreşti cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Floreşti este lungă de vreo 274 km și de obicei durează aproximativ 11 h 25 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 h 10 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Floreşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Floreşti?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Floreşti, care de obicei este la 07:14. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Floreşti?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Floreşti. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași și Nicolina. Acestea se leagă de stații care includ Florești Prahova și Florești hc din Floreşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Floreşti.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Floreşti?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Floreşti folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 24 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 27 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Floreşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Iaşi la Floreşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 24 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback