Gasiți un tren de la Focşani până la București

Începe de la
26,58 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Focşani la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Focşani la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Focşani la București?

Prețurile biletelor de tren de la Focşani la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Focşani la București vor costa 26,58 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 58,15 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Focşani la București transport tren

Durata călătoriei 3 h 16 min
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 04:18
Ultima plecare 21:30
Distanța 164 km
Plecare Focşani
Sosire București
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Focşani - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
78,18 RON
Mâine
Detalii
78,18 RON
În 2 zile
Detalii
78,18 RON
În 3 zile
Detalii
78,18 RON
În 4 zile
Detalii
78,18 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
78,18 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
20
Transportatori
3
Prețul minim
26,58 RON
Prețul maxim
83,74 RON

Focşani - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Focşani la București cu trenul?

Călătoria de la Focşani la București acoperă o distanță de 165 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 h 17 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 h 40 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Focşani la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Focşani la București?

Prima călătorie a serii pleacă de la Focşani la 04:03. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 21:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Focşani și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Focşani la București?

Puteți pleca din Focşani la stații precum Focșani și Focșani, Bus Station/Statie Autobuz. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: București Nord, Gara Bucureşti Nord și București, Gara Basarab. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Focşani și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Focşani la București au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Focşani la București folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 21 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 26 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Focşani la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 13 legături directe de la Focşani la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 8 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback