Tren Focşani - București prețuri de la 41,24 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

77,35 lei
Mai mult
Mai mult

Focşani la București cu trenul

Călătoria de la Focşani la București cu trenul este de 164,58 km și durează 3 ore 30 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:09 și ultima la 19:49. Este posibil să călătoriți de la Focşani la București cu tren pentru doar 41,24 lei sau până la 88,64 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 41,24 lei.

Cel mai mic pret41,24 lei
Durata călătoriei3 ore 30 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret41,24 lei
Cel mai mare preț88,64 lei
Prima Plecare02:09
Ultima Plecare19:49
Distanţă164,58 km
PlecareFocşani
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Focşani la Bucharest

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Focşani la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Focşani la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Focşani la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Focşani la București. Însă în medie veți plăti în jur de 58,98 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 41,24 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Focşani la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Focşani la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 58,98 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Focşani la București cu trenul?

Călătoria între Focşani și București cu trenul este aproximativ 164,58 km. Vă va lua cam 3 ore 30 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Focşani și București este în jur de 164,58 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 30 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Focşani și București durează 2 ore 43 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Focşani la București?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Focşani de la următoarele stații: Focșani,FOCSANI. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii de la Focşani la București au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Focşani la București folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Focşani la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 12 legături directe de la Focşani la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Focşani la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Focşani la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Focşani la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Focşani la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Focşani la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Focşani la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Focşani la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Focşani la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.52kg
Autobuz
12.34kg
Zbor
32.92kg
Mașină
26.33kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Focşani la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Focşani și București sunt 11.52kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Focşani și București? Luând trenul între Focşani și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.4kg față de un zbor, 0.82kg față de autobuz și 14.81kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Focşani la București?
Un bilet de tren de la Focşani la București este de 58,98 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 41,24 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Focşani la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Focşani la București este de 41,24 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Focşani și București cu tren?
Distanța între Focşani și București este de 164,58 km.
Cât durează călătoria cu tren între Focşani și București?
Călătoria de la Focşani la București durează în medie 3 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 43 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Focşani la București?
Ruta de la Focşani la București are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Focşani la București?
Primul tren de la Focşani la București pleacă la orele 02:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Focşani la București?
Ultimul tren de la Focşani la București pleacă la orele 19:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Focşani la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 41,24 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Focşani la București?
Există în medie 12 de la Focşani pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Focşani și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Focşani și București este 2 ore 43 min..
Există un tren direct de la Focşani la București?
Da, există un tren direct între Focşani și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Focşani la București?
Călătoria cu tren de la Focşani la București creează 11.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la Focşani

Rute populare

Escapade de weekend de la Focşani

Rute internaționale din Focşani și zonele din apropiere

Alte destinații de la Focşani

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare