Tren Galaţi - Beclean prețuri de la 4,40 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Galaţi la Beclean cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Beclean cu trenul este de 354,35 km și durează 7 ore 24 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:14 și ultima la 20:21. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Beclean cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 234,06 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei7 ore 24 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț234,06 lei
Prima Plecare06:14
Ultima Plecare20:21
Distanţă354,35 km
PlecareGalaţi
SosireBeclean
TransportatoriCFR Calatori, Transferoviar Calatori

Tren Bilete de la Galaţi la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Galaţi la Beclean cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Galaţi la Beclean? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Galaţi la Beclean?

Prețurile biletelor de tren de la Galaţi la Beclean variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la Beclean vor costa 4,40 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 111,75 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Beclean. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 111,75 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Beclean.

Cât durează să ajung de la Galaţi la Beclean cu trenul?

Cu o distanță de 354,35 km între Galaţi și Beclean, de obicei va dura 7 ore 24 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 7 ore 24 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Galaţi și Beclean cu trenul durează de obicei 7 ore 24 min. pentru a acoperi o distanță de 354,35 km. Cea mai scurtă călătorie de la Galaţi la Beclean vă va duce 0 ore 56 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Beclean, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Galaţi la Beclean?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Galaţi la Beclean, care de obicei este la 06:14. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Galaţi la Beclean este la 06:14, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:21. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Galaţi și Beclean. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Galaţi la Beclean?

Puteți pleca din Galaţi la stații precum Galati Strada Brailei,Galati (ro),Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Beclean la următoarele stații: BECLEAN. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Galaţi și Beclean. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Galaţi la Beclean?

Numărul exact al călătoriilor de la Galaţi la Beclean poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Galaţi la Beclean. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Galaţi la Beclean variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Beclean. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Beclean
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Beclean.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Beclean, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Beclean.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Beclean

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Beclean pot fi găsite până la 4,40 lei dacă aveți noroc sau 41,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 75,59 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Beclean cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Beclean, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord CFR Calatori, Transferoviar Calatori și Regio Calatori de la Galaţi la Beclean
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Beclean cu train.
Facilităţi CFR Calatori Transferoviar Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check check cross
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

Galaţi la Beclean Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
24.8kg
Autobuz
26.58kg
Zbor
70.87kg
Mașină
56.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Beclean cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Beclean sunt 24.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Beclean? Luând trenul între Galaţi și Beclean veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 46.07kg față de un zbor, 1.78kg față de autobuz și 31.9kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Beclean?
Un bilet de tren de la Galaţi la Beclean este de 111,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Beclean?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Beclean este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Beclean cu tren?
Distanța între Galaţi și Beclean este de 354,35 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Beclean?
Călătoria de la Galaţi la Beclean durează în medie 7 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 56 min..
Ce companii operează de la Galaţi la Beclean?
Ruta Galaţi - Beclean este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Transferoviar Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Beclean?
Ruta de la Galaţi la Beclean are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Beclean?
Primul tren de la Galaţi la Beclean pleacă la orele 06:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Beclean?
Ultimul tren de la Galaţi la Beclean pleacă la orele 20:21. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Beclean?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la Beclean?
Există în medie 1 de la Galaţi pentru a merge la Beclean.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Beclean?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Beclean este 0 ore 56 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Beclean?
Da, există un tren direct între Galaţi și Beclean.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Beclean?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Beclean creează 24.8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Beclean

Rute asemănătoare

Alte rute populare