Tren Cluj-Napoca - Beclean prețuri de la 3,32 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Cluj-Napoca la Beclean cu trenul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Beclean cu trenul este de 64,14 km și durează 2 ore 39 min.. Există 42 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:13 și ultima la 21:47. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Beclean cu tren pentru doar 3,32 lei sau până la 40,31 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,32 lei.

Cel mai mic pret3,32 lei
Durata călătoriei2 ore 39 min.
Conexiune pe zi42
Cel mai mic pret3,32 lei
Cel mai mare preț40,31 lei
Prima Plecare00:13
Ultima Plecare21:47
Distanţă64,14 km
PlecareCluj-Napoca
SosireBeclean
TransportatoriInterregional Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Cluj-Napoca la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Cluj-Napoca la Beclean cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Cluj-Napoca la Beclean. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Cluj-Napoca la Beclean?

Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Beclean, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 14,95 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 3,32 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Beclean. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Beclean. Însă în medie veți plăti în jur de 14,95 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cluj-Napoca la Beclean cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 39 min.. Atât durează să traversați 64,14 km de la Cluj-Napoca la Beclean. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Beclean ar putea să dureze mai mult de 2 ore 39 min.. Călătoria între Cluj-Napoca și Beclean cu trenul durează de obicei 2 ore 39 min. pentru a acoperi o distanță de 64,14 km. Cea mai scurtă călătorie de la Cluj-Napoca la Beclean vă va duce 0 ore 41 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Beclean, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Beclean?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cluj-Napoca de la următoarele stații: Cluj-Napoca ,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj International Airport. Sosind la Beclean, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: BECLEAN. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Beclean.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la Beclean?

Dacă vreți să ajungeți de la Cluj-Napoca la Beclean, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 42 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 22 călătorii directe între Cluj-Napoca și Beclean. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 20 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Beclean. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Bilete ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Beclean
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Beclean.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Beclean, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Beclean.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Beclean

Cele mai ieftine bilete de tren Cluj-Napoca - Beclean pot fi găsite până la 3,27 lei dacă aveți noroc sau 7,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 12,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Beclean cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Beclean, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Servicii la bord Interregional Calatori, CFR Calatori și Transferoviar Calatori de la Cluj-Napoca la Beclean
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Beclean cu train.
Facilităţi Interregional Calatori CFR Calatori Transferoviar Calatori
luggage Bagaje check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

Cluj-Napoca la Beclean Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.49kg
Autobuz
4.81kg
Zbor
12.83kg
Mașină
10.26kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cluj-Napoca la Beclean cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cluj-Napoca și Beclean sunt 4.49kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cluj-Napoca și Beclean? Luând trenul între Cluj-Napoca și Beclean veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 8.34kg față de un zbor, 0.32kg față de autobuz și 5.77kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Beclean?
Un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Beclean este de 14,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,32 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Cluj-Napoca la Beclean?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Beclean este de 3,32 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Beclean cu tren?
Distanța între Cluj-Napoca și Beclean este de 64,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cluj-Napoca și Beclean?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Beclean durează în medie 2 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 41 min..
Ce companii operează de la Cluj-Napoca la Beclean?
Ruta Cluj-Napoca - Beclean este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Interregional Calatori, CFR Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cluj-Napoca la Beclean?
Ruta de la Cluj-Napoca la Beclean are în medie 42 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cluj-Napoca la Beclean?
Primul tren de la Cluj-Napoca la Beclean pleacă la orele 00:13. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cluj-Napoca la Beclean?
Ultimul tren de la Cluj-Napoca la Beclean pleacă la orele 21:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Beclean?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,32 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Beclean?
Există în medie 22 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Beclean.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cluj-Napoca și Beclean?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cluj-Napoca și Beclean este 0 ore 41 min..
Există un tren direct de la Cluj-Napoca la Beclean?
Da, există un tren direct între Cluj-Napoca și Beclean.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cluj-Napoca la Beclean?
Călătoria cu tren de la Cluj-Napoca la Beclean creează 4.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Beclean

Rute asemănătoare

Alte rute populare