Tren Căzăneşti - Iaşi prețuri de la 49,06 lei

21.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
49,06 lei

Căzăneşti la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Căzăneşti la Iaşi cu trenul este de 287,44 km și durează 13 ore 28 min.. Există 56 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:27 și ultima la 21:45. Este posibil să călătoriți de la Căzăneşti la Iaşi cu tren pentru doar 49,06 lei sau până la 154,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 49,06 lei.

Cel mai mic pret49,06 lei
Durata călătoriei13 ore 28 min.
Conexiune pe zi56
Cel mai mic pret49,06 lei
Cel mai mare preț154,02 lei
Prima Plecare07:27
Ultima Plecare21:45
Distanţă287,44 km
PlecareCăzăneşti
SosireIaşi
Transportatoriinfofer, autogari
Bilete ieftine de tren de la Căzăneşti la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Căzăneşti la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Căzăneşti la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Căzăneşti la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Căzăneşti la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Căzăneşti - Iaşi pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Căzăneşti la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.12kg
Autobuz
21.56kg
Zbor
57.49kg
Mașină
45.99kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Căzăneşti la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Căzăneşti și Iaşi sunt 20.12kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Căzăneşti și Iaşi? Luând trenul între Căzăneşti și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 37.37kg față de un zbor, 1.44kg față de autobuz și 25.87kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Căzăneşti la Iaşi?
Un bilet de tren de la Căzăneşti la Iaşi este de 86,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 49,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Căzăneşti la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Căzăneşti la Iaşi este de 49,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Căzăneşti și Iaşi cu tren?
Distanța între Căzăneşti și Iaşi este de 287,44 km.
Cât durează călătoria cu tren între Căzăneşti și Iaşi?
Călătoria de la Căzăneşti la Iaşi durează în medie 13 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 46 min..
Ce companii operează de la Căzăneşti la Iaşi?
Ruta Căzăneşti - Iaşi este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, infofer, autogari și cfr_c_l_tori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Căzăneşti la Iaşi?
Ruta de la Căzăneşti la Iaşi are în medie 56 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Căzăneşti la Iaşi?
Primul tren de la Căzăneşti la Iaşi pleacă la orele 07:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Căzăneşti la Iaşi?
Ultimul tren de la Căzăneşti la Iaşi pleacă la orele 21:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Căzăneşti la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 49,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Căzăneşti și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Căzăneşti și Iaşi este 9 ore 46 min..
Există un tren direct de la Căzăneşti la Iaşi?
Da, există un tren direct între Căzăneşti și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Căzăneşti la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Căzăneşti la Iaşi creează 20.12kg emisii de CO2.

Treceți local de la Căzăneşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Căzăneşti

Rute internaționale din Căzăneşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Căzăneşti

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare