Gasiți un tren de la Piatra Neamţ până la Luduş

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Piatra Neamţ la Luduş cu trenul

Călătoria de la Piatra Neamţ la Luduş cu trenul este de 177,19 km și durează . Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele și ultima la . Este posibil să călătoriți de la Piatra Neamţ la Luduş cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Distanţă177,19 km
PlecarePiatra Neamţ
SosireLuduş
Bilete ieftine de tren de la Piatra Neamţ la Luduş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piatra Neamţ la Luduş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Luduş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Luduş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Piatra Neamţ la Luduş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.4kg
Autobuz
13.29kg
Zbor
35.44kg
Mașină
28.35kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piatra Neamţ la Luduş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piatra Neamţ și Luduş sunt 12.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piatra Neamţ și Luduş? Luând trenul între Piatra Neamţ și Luduş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.04kg față de un zbor, 0.89kg față de autobuz și 15.95kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Piatra Neamţ și Luduş cu tren?
Distanța între Piatra Neamţ și Luduş este de 177,19 km.
Există un tren direct de la Piatra Neamţ la Luduş?
Da, există un tren direct între Piatra Neamţ și Luduş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piatra Neamţ la Luduş?
Călătoria cu tren de la Piatra Neamţ la Luduş creează 12.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piatra Neamţ

Rute populare

Escapade de weekend de la Piatra Neamţ

Rute internaționale din Piatra Neamţ și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piatra Neamţ

Principalele rute spre Luduş

Rute asemănătoare

Alte rute populare