Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Piatra Neamţ până la Constanţa

Starting from
70,05 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 78,30 RON
Transport Tren

Mâine

De la 78,30 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 70,05 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Ajungeți de la Piatra Neamţ la Constanţa cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Piatra Neamţ la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Piatra Neamţ la Constanţa?

Când călătoriți de la Piatra Neamţ la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 93,79 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 70,05 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Piatra Neamţ la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 70,05 RON
Durata călătoriei 9 h 11 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 07:47
Ultima plecare 02:21
Distanța 353 km
Plecare Piatra Neamţ
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Piatra Neamţ - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
78,30 RON
Detalii
Mâine
78,30 RON
92,57 RON
În 2 zile
78,30 RON
Detalii
În 3 zile
70,05 RON
Detalii
În 4 zile
78,30 RON
Detalii
În 5 zile
70,05 RON
Detalii
În 6 zile
74,15 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
5
Transportatori
1
Prețul minim
70,05 RON
Prețul maxim
125,85 RON

Piatra Neamţ - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

70,05 RON

Data
Duminică 3 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Piatra Neamț - Constanța
18:51 - 03:35
CFR Călători
8h 44min
1 schimbări
CO2: 1.01kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Piatra Neamţ la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Piatra Neamţ și Constanţa este lungă de vreo 354 km și de obicei durează aproximativ 9 h 11 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 7 h 9 min. Dacă încercați să ajungeți de la Piatra Neamţ la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Piatra Neamţ la Constanţa?

În general, prima plecare a zilei din Piatra Neamţ va fi la 07:47, iar ultima plecare va fi la 02:21. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Piatra Neamţ la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Piatra Neamţ la Constanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Piatra Neamţ și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Piatra Neamţ la stații precum Piatra Neamț. Acestea se leagă de stații care includ Constanța din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Constanţa.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Piatra Neamţ spre Constanţa?

Ruta de la Piatra Neamţ la Constanţa este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 5 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piatra Neamţ de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piatra Neamţ la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
171 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback