Tren Braşov - Luduş prețuri de la 4,89 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Braşov la Luduş cu trenul

Călătoria de la Braşov la Luduş cu trenul este de 148,88 km și durează 10 ore 12 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:20 și ultima la 22:16. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Luduş cu tren pentru doar 4,89 lei sau până la 86,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,89 lei.

Cel mai mic pret4,89 lei
Durata călătoriei10 ore 12 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret4,89 lei
Cel mai mare preț86,59 lei
Prima Plecare01:20
Ultima Plecare22:16
Distanţă148,88 km
PlecareBraşov
SosireLuduş
TransportatoriRegio Calatori, Transferoviar CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Braşov la Luduş

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Braşov la Luduş cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Luduş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Braşov la Luduş?

Când călătoriți de la Braşov la Luduş, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 33,28 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,89 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 33,28 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Luduş.

Cât timp va dura să merg de la Braşov la Luduş cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 10 ore 12 min.. Atât durează să traversați 148,88 km de la Braşov la Luduş. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Braşov la Luduş ar putea să dureze mai mult de 10 ore 12 min.. Distanța dintre Braşov și Luduş este în jur de 148,88 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 10 ore 12 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Luduş durează 3 ore 15 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Braşov la Luduş?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Braşov de la următoarele stații: Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara,Brasov - Stadium. Sosind la Luduş, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Luduș,Ludus Strada Republicii. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Luduş.

Câte călătorii zilnice există de la Braşov la Luduş?

Ruta de la Braşov la Luduş este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 16 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Luduş, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 16 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Luduş

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Luduş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Luduş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Luduş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Luduş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Luduş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Luduş

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Luduş pot fi găsite până la 3,81 lei dacă aveți noroc sau 20,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 51,21 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Luduş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Luduş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Transferoviar Calatori și CFR Calatori de la Braşov la Luduş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Luduş cu train.
Facilităţi Regio Calatori Transferoviar Calatori CFR Calatori Interregional Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check
luggage Bagaje cross check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check cross
wifi Wifi cross cross check cross
power_sockets Prize cross cross check cross
accessibility Accesibilitate cross cross check cross
air_con Aer condiționat cross cross check cross

Braşov la Luduş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.42kg
Autobuz
11.17kg
Zbor
29.78kg
Mașină
23.82kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Luduş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Luduş sunt 10.42kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Luduş? Luând trenul între Braşov și Luduş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 19.36kg față de un zbor, 0.75kg față de autobuz și 13.4kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Luduş?
Un bilet de tren de la Braşov la Luduş este de 33,28 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,89 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Luduş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Luduş este de 4,89 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Luduş cu tren?
Distanța între Braşov și Luduş este de 148,88 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Luduş?
Călătoria de la Braşov la Luduş durează în medie 10 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 15 min..
Ce companii operează de la Braşov la Luduş?
Ruta Braşov - Luduş este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Luduş?
Ruta de la Braşov la Luduş are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Luduş?
Primul tren de la Braşov la Luduş pleacă la orele 01:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Luduş?
Ultimul tren de la Braşov la Luduş pleacă la orele 22:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Luduş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,89 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Luduş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Luduş este 3 ore 15 min..
Există un tren direct de la Braşov la Luduş?
Da, există un tren direct între Braşov și Luduş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Luduş?
Călătoria cu tren de la Braşov la Luduş creează 10.42kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Luduş

Rute asemănătoare

Alte rute populare