Tren Galaţi - Luduş prețuri de la 4,94 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Galaţi la Luduş cu trenul

Călătoria de la Galaţi la Luduş cu trenul este de 326,52 km și durează 14 ore 4 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:45 și ultima la 17:45. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la Luduş cu tren pentru doar 4,94 lei sau până la 190,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,94 lei.

Cel mai mic pret4,94 lei
Durata călătoriei14 ore 4 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret4,94 lei
Cel mai mare preț190,62 lei
Prima Plecare06:45
Ultima Plecare17:45
Distanţă326,52 km
PlecareGalaţi
SosireLuduş
TransportatoriTransferoviar Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Galaţi la Luduş

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la Galaţi la Luduş cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la Luduş? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Galaţi la Luduş, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Galaţi la Luduş?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Galaţi la Luduş costă 4,94 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 60,40 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la Luduş.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Galaţi la Luduş variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 60,40 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Galaţi la Luduş cu trenul?

Cu o distanță de 326,52 km între Galaţi și Luduş, de obicei va dura 14 ore 4 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 14 ore 4 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Galaţi și Luduş cu trenul durează de obicei 14 ore 4 min. pentru a acoperi o distanță de 326,52 km. Cea mai scurtă călătorie de la Galaţi la Luduş vă va duce 12 ore 40 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Luduş, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Galaţi la Luduş?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Galaţi la Luduş la 06:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 17:45. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Galaţi va fi la 06:45, iar ultima plecare va fi la 17:45. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Galaţi la Luduş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Galaţi la Luduş?

În Galaţi, stațiile de plecare includ Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati Strada Brailei,Galati (ro). Când veți sosi în Luduş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ludus Strada Republicii,Luduș. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Galaţi la Luduş au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Galaţi la Luduş. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Galaţi care merg direct la Luduş. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Luduş

Bilete ieftine de tren de la Galaţi la Luduş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la Luduş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la Luduş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la Luduş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Luduş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Galaţi la Luduş

Cele mai ieftine bilete de tren Galaţi - Luduş pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,64 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 87,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Luduş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Luduş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori de la Galaţi la Luduş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la Luduş cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori CFR Calatori
luggage Bagaje check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
wifi Wifi cross cross check
power_sockets Prize cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check

Galaţi la Luduş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.86kg
Autobuz
24.49kg
Zbor
65.3kg
Mașină
52.24kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Galaţi la Luduş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Galaţi și Luduş sunt 22.86kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Galaţi și Luduş? Luând trenul între Galaţi și Luduş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 42.44kg față de un zbor, 1.63kg față de autobuz și 29.38kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Galaţi la Luduş?
Un bilet de tren de la Galaţi la Luduş este de 60,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Galaţi la Luduş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Galaţi la Luduş este de 4,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și Luduş cu tren?
Distanța între Galaţi și Luduş este de 326,52 km.
Cât durează călătoria cu tren între Galaţi și Luduş?
Călătoria de la Galaţi la Luduş durează în medie 14 ore 4 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 40 min..
Ce companii operează de la Galaţi la Luduş?
Ruta Galaţi - Luduş este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Galaţi la Luduş?
Ruta de la Galaţi la Luduş are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Galaţi la Luduş?
Primul tren de la Galaţi la Luduş pleacă la orele 06:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Galaţi la Luduş?
Ultimul tren de la Galaţi la Luduş pleacă la orele 17:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la Luduş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Galaţi și Luduş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Galaţi și Luduş este 12 ore 40 min..
Există un tren direct de la Galaţi la Luduş?
Da, există un tren direct între Galaţi și Luduş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Galaţi la Luduş?
Călătoria cu tren de la Galaţi la Luduş creează 22.86kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre Luduş

Rute asemănătoare

Alte rute populare