Tren Piteşti - Luduş prețuri de la 56,34 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Piteşti la Luduş cu trenul

Călătoria de la Piteşti la Luduş cu trenul este de 191,35 km și durează 13 ore 42 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:15 și ultima la 19:55. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Luduş cu tren pentru doar 56,34 lei sau până la 124,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 56,34 lei.

Cel mai mic pret56,34 lei
Durata călătoriei13 ore 42 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret56,34 lei
Cel mai mare preț124,26 lei
Prima Plecare01:15
Ultima Plecare19:55
Distanţă191,35 km
PlecarePiteşti
SosireLuduş
TransportatoriCFR Calatori
Bilete ieftine de tren de la Piteşti la Luduş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Luduş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Luduş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Luduş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Luduş

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Luduş pot fi găsite până la 39,48 lei dacă aveți noroc sau 74,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 123,97 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Luduş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Luduş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Luduş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Luduş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piteşti la Luduş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.39kg
Autobuz
14.35kg
Zbor
38.27kg
Mașină
30.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Luduş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Luduş sunt 13.39kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Luduş? Luând trenul între Piteşti și Luduş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.88kg față de un zbor, 0.96kg față de autobuz și 17.23kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Luduş?
Un bilet de tren de la Piteşti la Luduş este de 98,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 56,34 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Luduş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Luduş este de 56,34 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Luduş cu tren?
Distanța între Piteşti și Luduş este de 191,35 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Luduş?
Călătoria de la Piteşti la Luduş durează în medie 13 ore 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 3 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Luduş?
Ruta de la Piteşti la Luduş are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Luduş?
Primul tren de la Piteşti la Luduş pleacă la orele 01:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Luduş?
Ultimul tren de la Piteşti la Luduş pleacă la orele 19:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Luduş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 56,34 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Luduş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Luduş este 11 ore 3 min..
Există un tren direct de la Piteşti la Luduş?
Da, există un tren direct între Piteşti și Luduş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Luduş?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Luduş creează 13.39kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Luduş

Rute asemănătoare

Alte rute populare