Tren Timişoara - Luduş prețuri de la 25,02 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Timişoara la Luduş cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Luduş cu trenul este de 236,18 km și durează 11 ore 31 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:40 și ultima la 22:44. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Luduş cu tren pentru doar 25,02 lei sau până la 102,81 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,02 lei.

Cel mai mic pret25,02 lei
Durata călătoriei11 ore 31 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret25,02 lei
Cel mai mare preț102,81 lei
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare22:44
Distanţă236,18 km
PlecareTimişoara
SosireLuduş
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Timişoara la Luduş cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Timişoara la Luduş. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Timişoara la Luduş cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Luduş. Însă în medie veți plăti în jur de 83,17 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 25,02 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 83,17 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Luduş.

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la Luduş cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 11 ore 31 min.. Atât durează să traversați 236,18 km de la Timişoara la Luduş. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la Luduş ar putea să dureze mai mult de 11 ore 31 min.. Călătoria între Timişoara și Luduş este lungă de vreo 236,18 km și de obicei durează aproximativ 11 ore 31 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 59 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la Luduş cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Timişoara la Luduş?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Luduş la 05:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:44. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Timişoara va fi la 05:40, iar ultima plecare va fi la 22:44. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la Luduş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laLuduş?

Puteți pleca din Timişoara la stații precum Metro,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA,Timișoara Gazprom. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Luduş la următoarele stații: Luduș,Ludus Strada Republicii. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Timişoara și Luduş. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Timişoara la Luduş au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Timişoara la Luduş, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 20 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Timişoara și Luduş. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 20 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Luduş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Luduş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Luduş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Luduş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Luduş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Luduş

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Luduş pot fi găsite până la 34,20 lei dacă aveți noroc sau 41,01 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 49,55 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Luduş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Luduş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Luduş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Luduş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Timişoara la Luduş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.53kg
Autobuz
17.71kg
Zbor
47.24kg
Mașină
37.79kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Luduş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Luduş sunt 16.53kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Luduş? Luând trenul între Timişoara și Luduş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.71kg față de un zbor, 1.18kg față de autobuz și 21.26kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Luduş?
Un bilet de tren de la Timişoara la Luduş este de 83,17 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,02 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Luduş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Luduş este de 25,02 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Luduş cu tren?
Distanța între Timişoara și Luduş este de 236,18 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Luduş?
Călătoria de la Timişoara la Luduş durează în medie 11 ore 31 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 59 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Luduş?
Ruta de la Timişoara la Luduş are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Luduş?
Primul tren de la Timişoara la Luduş pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Luduş?
Ultimul tren de la Timişoara la Luduş pleacă la orele 22:44. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Luduş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,02 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Luduş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Luduş este 0 ore 59 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Luduş?
Da, există un tren direct între Timişoara și Luduş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Luduş?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Luduş creează 16.53kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Luduş

Rute asemănătoare

Alte rute populare