Tren Piteşti - Iaşi prețuri de la 114,15 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Piteşti la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Piteşti la Iaşi cu trenul este de 333,38 km și durează 9 ore 29 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:40 și ultima la 19:04. Este posibil să călătoriți de la Piteşti la Iaşi cu tren pentru doar 114,15 lei sau până la 146,98 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 114,15 lei.

Cel mai mic pret114,15 lei
Durata călătoriei9 ore 29 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret114,15 lei
Cel mai mare preț146,98 lei
Prima Plecare03:40
Ultima Plecare19:04
Distanţă333,38 km
PlecarePiteşti
SosireIaşi
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Piteşti la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Piteşti la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Piteşti la Iaşi cu trenul?

Când călătoriți de la Piteşti la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 129,78 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 114,15 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Piteşti la Iaşi. Însă în medie veți plăti în jur de 129,78 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piteşti la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Piteşti și Iaşi cu trenul este aproximativ 333,38 km. Vă va lua cam 9 ore 29 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Piteşti și Iaşi este în jur de 333,38 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 9 ore 29 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Piteşti și Iaşi durează 7 ore 56 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Piteşti la Iaşi?

Veți putea pleca din Piteşti folosind stații precum Pitesti. Acestea vă conectează cu stații care includ Iași, Billa din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Piteşti, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Piteşti la Iaşi sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Piteşti la Iaşi folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 20 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Piteşti la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Piteşti la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 20 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Piteşti la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piteşti la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piteşti la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piteşti la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piteşti la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Piteşti - Iaşi pot fi găsite până la 72,66 lei dacă aveți noroc sau 95,13 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 110,63 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piteşti la Iaşi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piteşti la Iaşi cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piteşti la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.34kg
Autobuz
25kg
Zbor
66.68kg
Mașină
53.34kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piteşti la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piteşti și Iaşi sunt 23.34kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piteşti și Iaşi? Luând trenul între Piteşti și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 43.34kg față de un zbor, 1.66kg față de autobuz și 30kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piteşti la Iaşi?
Un bilet de tren de la Piteşti la Iaşi este de 129,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 114,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piteşti la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piteşti la Iaşi este de 114,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piteşti și Iaşi cu tren?
Distanța între Piteşti și Iaşi este de 333,38 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piteşti și Iaşi?
Călătoria de la Piteşti la Iaşi durează în medie 9 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 56 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piteşti la Iaşi?
Ruta de la Piteşti la Iaşi are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piteşti la Iaşi?
Primul tren de la Piteşti la Iaşi pleacă la orele 03:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piteşti la Iaşi?
Ultimul tren de la Piteşti la Iaşi pleacă la orele 19:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piteşti la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 114,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piteşti și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piteşti și Iaşi este 7 ore 56 min..
Există un tren direct de la Piteşti la Iaşi?
Da, există un tren direct între Piteşti și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piteşti la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Piteşti la Iaşi creează 23.34kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piteşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Piteşti

Rute internaționale din Piteşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piteşti

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare