Tren Iaşi - Suceava prețuri de la 8,65 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Suceava cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Suceava cu trenul este de 114,22 km și durează 3 ore 15 min.. Există 81 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:43 și ultima la 20:18. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Suceava cu tren pentru doar 8,65 lei sau până la 57,85 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 8,65 lei.

Cel mai mic pret8,65 lei
Durata călătoriei3 ore 15 min.
Conexiune pe zi81
Cel mai mic pret8,65 lei
Cel mai mare preț57,85 lei
Prima Plecare04:43
Ultima Plecare20:18
Distanţă114,22 km
PlecareIaşi
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Suceava

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Iaşi la Suceava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Suceava?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Suceava. Însă în medie veți plăti în jur de 29,90 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 8,65 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 29,90 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Suceava cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Suceava este aproximativ 114,22 km. În general, va dura în jur de 3 ore 15 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și Suceava este lungă de vreo 114,22 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 15 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Suceava?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Suceava (Sales Point),Suceava Strada Mitropoliei. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Suceava.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Suceava?

În medie, sunt 81 plecări zilnice de la Iaşi la Suceava. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 13 plecări de la Iaşi care merg direct la Suceava. Există 68 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Suceava

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Suceava pot fi găsite până la 9,28 lei dacă aveți noroc sau 13,50 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 16,32 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
8kg
Autobuz
8.57kg
Zbor
22.84kg
Mașină
18.27kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Suceava sunt 8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Suceava? Luând trenul între Iaşi și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 14.84kg față de un zbor, 0.57kg față de autobuz și 10.27kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Suceava?
Un bilet de tren de la Iaşi la Suceava este de 29,90 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 8,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Suceava este de 8,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Suceava cu tren?
Distanța între Iaşi și Suceava este de 114,22 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Suceava?
Călătoria de la Iaşi la Suceava durează în medie 3 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 50 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Suceava?
Ruta de la Iaşi la Suceava are în medie 81 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Suceava?
Primul tren de la Iaşi la Suceava pleacă la orele 04:43. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Suceava?
Ultimul tren de la Iaşi la Suceava pleacă la orele 20:18. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 8,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Suceava?
Există în medie 13 de la Iaşi pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Suceava este 1 oră 50 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Suceava?
Da, există un tren direct între Iaşi și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Suceava?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Suceava creează 8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare