Train Illustration

Gasiți un tren de la Iaşi până la Suceava

Starting from
13,64 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Iaşi la Suceava cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Suceava? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Suceava, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Suceava?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Suceava. Însă în medie veți plăti în jur de 31,30 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 13,64 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Suceava transport tren

Cel mai bun preț 15,65 RON
Durata călătoriei 3 h 15 min
Călătorii pe zi 82
Prima plecare 07:43
Ultima plecare 23:18
Distanța 114 km
Plecare Iaşi
Sosire Suceava
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, , Regio Călători

Prețul biletului Iaşi - Suceava în fiecare zi

 
Azi
Detalii
24,43 RON
Mâine
Detalii
29,32 RON
În 2 zile
Detalii
29,32 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
81
Transportatori
4
Prețul minim
13,64 RON
Prețul maxim
105,70 RON

Iaşi - Suceava

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

16 RON

Data
Joi 13 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Iași - Bănești Suceava hc
18:40 - 21:06
CFR Călători
2h 26min
1 schimbări
CO2: 0.33kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Iaşi la Suceava cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Suceava acoperă o distanță de 115 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 h 15 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 50 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Suceava făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Suceava?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Suceava la 07:48. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:18. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Suceava?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Nicolina și Iași. Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Suceava, Bănești Suceava Hc, Suceava Nord și Suceava Vest. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Suceava.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Suceava?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Suceava, puteți călători cu furnizori precum Infofer, CFR Călători, și Regio Călători. Veți găsi un număr maxim de 88 plecări pe zi. În medie, sunt 82 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 13 călătorii directe între Iaşi și Suceava. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 69 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback