Tren Sibiu - Suceava prețuri de la 89,76 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Sibiu la Suceava cu trenul

Călătoria de la Sibiu la Suceava cu trenul este de 259,48 km și durează 14 ore 22 min.. Există 81 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:55 și ultima la 23:34. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Suceava cu tren pentru doar 89,76 lei sau până la 188,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 89,76 lei.

Cel mai mic pret89,76 lei
Durata călătoriei14 ore 22 min.
Conexiune pe zi81
Cel mai mic pret89,76 lei
Cel mai mare preț188,47 lei
Prima Plecare03:55
Ultima Plecare23:34
Distanţă259,48 km
PlecareSibiu
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Sibiu la Suceava

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Sibiu la Suceava cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Suceava. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Sibiu la Suceava?

Prețurile biletelor de tren de la Sibiu la Suceava variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Suceava vor costa 89,76 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 144,98 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 144,98 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sibiu la Suceava.

Cât durează călătoria de la Sibiu la Suceava cu trenul?

Călătoria de la Sibiu la Suceava cu trenul va dura, de obicei, 14 ore 22 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 259,48 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 14 ore 22 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Sibiu și Suceava este lungă de vreo 259,48 km și de obicei durează aproximativ 14 ore 22 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 26 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Sibiu la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la Sibiu la Suceava cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Sibiu la stații precum Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Suceava la următoarele stații: Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Sibiu și Suceava. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Sibiu la Suceava sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Suceava folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 81 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Suceava folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Sibiu la Suceava în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 81 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Suceava

Bilete ieftine de tren de la Sibiu la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sibiu la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Sibiu - Suceava pot fi găsite până la 74,71 lei dacă aveți noroc sau 84,22 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 99,14 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Sibiu la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Sibiu la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.16kg
Autobuz
19.46kg
Zbor
51.9kg
Mașină
41.52kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sibiu la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sibiu și Suceava sunt 18.16kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sibiu și Suceava? Luând trenul între Sibiu și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 33.74kg față de un zbor, 1.3kg față de autobuz și 23.36kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sibiu la Suceava?
Un bilet de tren de la Sibiu la Suceava este de 144,98 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 89,76 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sibiu la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sibiu la Suceava este de 89,76 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Suceava cu tren?
Distanța între Sibiu și Suceava este de 259,48 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sibiu și Suceava?
Călătoria de la Sibiu la Suceava durează în medie 14 ore 22 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 26 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sibiu la Suceava?
Ruta de la Sibiu la Suceava are în medie 81 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sibiu la Suceava?
Primul tren de la Sibiu la Suceava pleacă la orele 03:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sibiu la Suceava?
Ultimul tren de la Sibiu la Suceava pleacă la orele 23:34. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 89,76 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sibiu și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sibiu și Suceava este 0 ore 26 min..
Există un tren direct de la Sibiu la Suceava?
Da, există un tren direct între Sibiu și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sibiu la Suceava?
Călătoria cu tren de la Sibiu la Suceava creează 18.16kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare