Tren Timişoara - Suceava prețuri de la 117,71 lei

Începe de la
117,71 lei

Timişoara la Suceava de la tren

Călătoria de la Timişoara la Suceava de la tren este de 436,85 km și durează 10 ore 45 min.. Există 96 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:40 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Suceava cu tren pentru doar 117,71 lei sau până la 224,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 117,71 lei.

Cel mai mic pret117,71 lei
Durata călătoriei10 ore 45 min.
Conexiune pe zi96
Cel mai mic pret117,71 lei
Cel mai mare preț224,24 lei
Prima Plecare05:40
Ultima Plecare23:30
Distanţă436,85 km
PlecareTimişoara
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Timişoara la Suceava

Data plecării
marți, 27 feb. 2024

Ajungeți de la Timişoara la Suceava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Timişoara la Suceava?

În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Suceava vă va costa 155,34 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 117,71 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 155,34 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Suceava.

Cât timp va dura să merg de la Timişoara la Suceava cu trenul?

Călătoria între Timişoara și Suceava cu trenul este aproximativ 436,85 km. Vă va lua cam 10 ore 45 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Timişoara la Suceava acoperă o distanță de 436,85 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 ore 45 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 4 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Timişoara la Suceava făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Timişoara la Suceava?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Suceava la 05:40. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la 05:40. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Suceava. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Timişoara la Suceava?

În Timişoara, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Suceava, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Timişoara la Suceava au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la Suceava poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 96 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la Suceava. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la Suceava variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 94 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Suceava

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Suceava pot fi găsite până la 77,94 lei dacă aveți noroc sau 95,03 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 114,88 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Timişoara la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.58kg
Autobuz
32.76kg
Zbor
87.37kg
Mașină
69.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Suceava sunt 30.58kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Suceava? Luând trenul între Timişoara și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.79kg față de un zbor, 2.18kg față de autobuz și 39.32kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Suceava?
Un bilet de tren de la Timişoara la Suceava este de 155,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 117,71 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Suceava este de 117,71 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Suceava cu tren?
Distanța între Timişoara și Suceava este de 436,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Suceava?
Călătoria de la Timişoara la Suceava durează în medie 10 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 4 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Suceava?
Ruta de la Timişoara la Suceava are în medie 96 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Suceava?
Primul tren de la Timişoara la Suceava pleacă la orele 05:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Suceava?
Ultimul tren de la Timişoara la Suceava pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 117,71 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Suceava?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Suceava. Puteți merge de la Timișoara, Timişoara Calea Stan Vidrighin și Timișoara Splaiul Tudor și puteți ajunge la Suceava Intertrans și Suceava Strada Mitropoliei.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Suceava?
Există în medie 2 de la Timişoara pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Suceava este 0 ore 4 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Suceava?
Da, există un tren direct între Timişoara și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Suceava?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Suceava creează 30.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare