Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Dorobanţu

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Cluj-Napoca la Dorobanţu cu trenul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Dorobanţu cu trenul este de 385,83 km și durează 18 ore 3 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:25. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Dorobanţu cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei18 ore 3 min.
Conexiune pe zi19
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:25
Distanţă385,83 km
PlecareCluj-Napoca
SosireDorobanţu
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Dorobanţu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Dorobanţu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Dorobanţu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Dorobanţu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Dorobanţu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Cluj-Napoca la Dorobanţu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
27.01kg
Autobuz
28.94kg
Zbor
77.17kg
Mașină
61.73kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cluj-Napoca la Dorobanţu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cluj-Napoca și Dorobanţu sunt 27.01kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cluj-Napoca și Dorobanţu? Luând trenul între Cluj-Napoca și Dorobanţu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 50.16kg față de un zbor, 1.93kg față de autobuz și 34.72kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Dorobanţu cu tren?
Distanța între Cluj-Napoca și Dorobanţu este de 385,83 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cluj-Napoca și Dorobanţu?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Dorobanţu durează în medie 18 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 22 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cluj-Napoca la Dorobanţu?
Ruta de la Cluj-Napoca la Dorobanţu are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu?
Primul tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu?
Ultimul tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu pleacă la orele 23:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cluj-Napoca și Dorobanţu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cluj-Napoca și Dorobanţu este 2 ore 22 min..
Există un tren direct de la Cluj-Napoca la Dorobanţu?
Da, există un tren direct între Cluj-Napoca și Dorobanţu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu?
Călătoria cu tren de la Cluj-Napoca la Dorobanţu creează 27.01kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Dorobanţu

Rute asemănătoare

Alte rute populare