• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Zorleni până la Iaşi Starting from 13,90 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătoria de la Zorleni la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Zorleni la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Zorleni la Iaşi cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Zorleni la Iaşi vă va costa 15,79 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 13,90 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Zorleni la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 13,90 RON
Durata călătoriei 2 h 42 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 09:13
Ultima plecare 22:55
Distanța 100 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
12
Transportatori
1
Prețul minim
13,90 RON
Prețul maxim
35,90 RON

Zorleni - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

15,40 RON

Data
Vineri 24 Septembrie 2021
CFR Călători-logo
Zorleni - Nicolina
13:29 - 15:56
CFR Călători
2h 27min
CO2: 3.62kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 35 min
Zorleni - Iași
09:29 - 12:04
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 28 min
Zorleni - Nicolina
09:29 - 11:57
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 29 min
Zorleni - Iași
14:33 - 17:02
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 22 min
Zorleni - Nicolina
14:33 - 16:55
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 27 min
Zorleni - Nicolina
16:29 - 18:56
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 34 min
Zorleni - Iași
16:29 - 19:03
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 25 min
Zorleni - Nicolina
17:47 - 20:12
15,40 RON

Cât durează să ajung de la Zorleni la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Zorleni și Iaşi este lungă de vreo 101 km și de obicei durează aproximativ 2 h 42 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 22 min. Dacă încercați să ajungeți de la Zorleni la Iaşi cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Zorleni la Iaşi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Zorleni la Iaşi la 09:13. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:55. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Zorleni la Iaşi?

Puteți pleca din Zorleni la stații precum Zorleni. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Iaşi la următoarele stații: Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Zorleni și Iaşi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Zorleni la Iaşi au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Zorleni la Iaşi folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 12 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Zorleni la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 10 legături directe de la Zorleni la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.