Gasiți un tren de la Braşov până la Iaşi

Începe de la
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Braşov la Iaşi?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Braşov la Iaşi costă 69,30 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 131,44 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Iaşi.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Braşov la Iaşi de la Train este de 228 km și durează 11 h 6 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:55 și ultima la 09:18. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Iaşi cu Train pentru doar 69,30 RON sau până la 173,45 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 69,30 RON
Durata călătoriei 11 h 6 min
Conexiune pe zi 28
Cel mai mic pret 69,30 RON
Cel mai mare preț 173,45 RON
Prima Plecare 05:55
Ultima Plecare 09:18
Distanţă 228 km
Plecare Braşov
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Braşov la Iaşi

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -1°
  Feb 06
  Detalii
  -3°
  Feb 07
  Detalii
  -5°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -3°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -3°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Braşov - Iaşi Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Braşov la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
64.98kg
Tren
3.192kg
Autobuz
15.504kg
Mașină
11.172kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Iaşi

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la Braşov la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Braşov la Iaşi acoperă o distanță de 228 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 h 6 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 h 54 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Braşov la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Braşov la Iaşi?

Prima călătorie a zilei pornește de la Braşov la 05:55. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 09:18. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Iaşi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Braşov la Iaşi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Braşov la stații precum Brașov și Brașov, Autogara Bartolomeu. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Iaşi la următoarele stații: Nicolina și Iași. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Braşov și Iaşi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Braşov la Iaşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Braşov la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum Infofer, și Cfr Călători. Veți găsi un număr maxim de 55 plecări pe zi. În medie, sunt 28 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Braşov și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 27 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback