Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Braşov până la Iaşi

Starting from
52,30 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 79,30 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 79,30 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Braşov la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Braşov la Iaşi?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Braşov la Iaşi costă 52,30 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 107 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Braşov la Iaşi.Braşov la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 70,55 RON
Durata călătoriei 10 h 58 min
Călătorii pe zi 48
Prima plecare 06:55
Ultima plecare 23:33
Distanța 228 km
Plecare Braşov
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, , CFR Călători, Regio Călători

Prețul biletului Braşov - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
79,30 RON
53,60 RON
Mâine
79,30 RON
63,34 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
79,30 RON
73,08 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
76,40 RON
38,98 RON
În 6 zile
76,40 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
43
Transportatori
2
Prețul minim
52,30 RON
Prețul maxim
144,85 RON

Braşov - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

75 RON

Data
Duminică 22 Mai 2022
CFR Călători-logo
Brașov - Remiza T. Socola h
19:56 - 06:27
CFR Călători
10h 31min
2 schimbări
CO2: 0.65kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Braşov la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Braşov la Iaşi acoperă o distanță de 228 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 h 44 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 h 54 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Braşov la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Braşov la Iaşi?

Prima călătorie a zilei pornește de la Braşov la 06:58. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:33. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Iaşi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Braşov la Iaşi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Braşov la stații precum Brașov, Dârste și Bartolomeu. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Iaşi la următoarele stații: Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Braşov și Iaşi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Braşov la Iaşi?

Dacă vreți să ajungeți de la Braşov la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători și Regio Călători. Veți găsi un număr maxim de 60 plecări pe zi. În medie, sunt 46 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Braşov și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 45 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback