Tren Braşov - Iaşi prețuri de la 60,44 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 133,20 lei
Mâine 133,15 lei
2 zile Mai mult
3 zile 63,57 lei

Braşov la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Braşov la Iaşi cu trenul este de 227,98 km și durează 9 ore 3 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:36 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Iaşi cu tren pentru doar 60,44 lei sau până la 357,34 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 60,44 lei.

Cel mai mic pret60,44 lei
Durata călătoriei9 ore 3 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret60,44 lei
Cel mai mare preț357,34 lei
Prima Plecare03:36
Ultima Plecare20:00
Distanţă227,98 km
PlecareBraşov
SosireIaşi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Braşov la Iași

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Braşov la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Braşov la Iaşi?

Când călătoriți de la Braşov la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 178,35 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 60,44 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Iaşi. Însă în medie veți plăti în jur de 178,35 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Braşov la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Braşov la Iaşi cu trenul va dura, de obicei, 9 ore 3 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 227,98 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 3 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Braşov la Iaşi acoperă o distanță de 227,98 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 3 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 ore 36 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Braşov la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Braşov la Iaşi?

În Braşov, stațiile de plecare includ Brasov - Stadium,Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara. Când veți sosi în Iaşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Iași, Billa. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Braşov la Iaşi sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Braşov la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Braşov la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Braşov la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Iași

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,49 lei la 124,21 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 98% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Iaşi pot fi găsite până la 4,30 lei dacă aveți noroc sau 50,30 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 132,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.96kg
Autobuz
17.1kg
Zbor
45.6kg
Mașină
36.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Iaşi sunt 15.96kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Iaşi? Luând trenul între Braşov și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.64kg față de un zbor, 1.14kg față de autobuz și 20.52kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Iaşi?
Un bilet de tren de la Braşov la Iaşi este de 178,35 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 60,44 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Iaşi este de 60,44 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Iaşi cu tren?
Distanța între Braşov și Iaşi este de 227,98 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Iaşi?
Călătoria de la Braşov la Iaşi durează în medie 9 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 36 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Iaşi?
Ruta de la Braşov la Iaşi are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Iaşi?
Primul tren de la Braşov la Iaşi pleacă la orele 03:36. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Iaşi?
Ultimul tren de la Braşov la Iaşi pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 60,44 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Iaşi?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Iaşi este 7 ore 36 min..
Există un tren direct de la Braşov la Iaşi?
Da, există un tren direct între Braşov și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Braşov la Iaşi creează 15.96kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare