Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Timişoara până la Iaşi Starting from 74,60 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătoria de la Timişoara la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Timişoara la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Iaşi vă va costa 136,60 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 74,60 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Timişoara la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 96,15 RON
Durata călătoriei 21 h 39 min
Călătorii pe zi 77
Prima plecare 07:20
Ultima plecare 01:56
Distanța 513 km

Prețul biletului Timişoara - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
108,25 RON
Detalii
Mâine
108,25 RON
Detalii
În 2 zile
Detalii
99,15 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
103,15 RON
Detalii
În 5 zile
96,55 RON
Detalii
În 6 zile
96,95 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
72
Transportatori
1
Prețul minim
74,60 RON
Prețul maxim
277,80 RON

Timişoara - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

96,55 RON

Data
Sâmbătă 18 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Timișoara C.E.T. - Iași
19:05 - 21:56
CFR Călători
26h 51min
2 schimbări
CO2: 18.46kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

408,25 RON

Data
Vineri 26 Noiembrie 2021
Wizz Air-logo
Timisoara - Iasi
06:10 - 19:20
Wizz Air
13h 10min
1 schimbări
CO2: 103.05kg
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 36 min
Timișoara Est - Remiza T. Socola H
07:51 - 08:27
102,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 33 min
Timișoara Sud - Remiza T. Socola H
07:54 - 08:27
102,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 3 h 1 min
Ronaț Triaj Gr. D - Remiza T. Socola H
15:08 - 18:09
102,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 2 h 51 min
Timișoara C.E.T. - Iași
21:05 - 23:56
102,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 50 min
Ronaț Triaj Gr. D - Remiza T. Socola H
07:37 - 08:27
103,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 9 h 34 min
Timișoara C.E.T. - Remiza T. Socola H
08:35 - 18:09
105,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 9 h 56 min
Timișoara C.E.T. - Remiza T. Socola H
10:01 - 19:57
105,55 RON

Cât durează călătoria de la Timişoara la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Timişoara și Iaşi cu trenul durează de obicei 21 h 51 min pentru a acoperi o distanță de 513 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la Iaşi vă va duce 6 h 28 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Timişoara la Iaşi?

În general, prima plecare a zilei din Timişoara va fi la 07:08, iar ultima plecare va fi la 01:56. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la Iaşi se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Timişoara la Iaşi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Timişoara folosind stații precum Timișoara Nord, Timișoara Est, Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara C.E.T.. Acestea vă conectează cu stații care includ Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Timişoara, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Timişoara la Iaşi au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Iaşi folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 75 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 102 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Timişoara la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 73 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Iaşi

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.