Tren Timişoara - Iaşi prețuri de la 42,95 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 190,13 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Timişoara la Iaşi cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Iaşi cu trenul este de 513,31 km și durează 17 ore 23 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:16 și ultima la 22:31. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Iaşi cu tren pentru doar 42,95 lei sau până la 466,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 42,95 lei.

Cel mai mic pret42,95 lei
Durata călătoriei17 ore 23 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret42,95 lei
Cel mai mare preț466,60 lei
Prima Plecare06:16
Ultima Plecare22:31
Distanţă513,31 km
PlecareTimişoara
SosireIaşi
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Iași

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la Iaşi

Plănuiți să călătoriți de la Timişoara la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Timişoara la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Iaşi vă va costa 210,41 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 42,95 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Timişoara la Iaşi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 210,41 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Timişoara la Iaşi cu trenul?

Cu o distanță de 513,31 km între Timişoara și Iaşi, de obicei va dura 17 ore 23 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 17 ore 23 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Timişoara și Iaşi cu trenul durează de obicei 17 ore 23 min. pentru a acoperi o distanță de 513,31 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la Iaşi vă va duce 12 ore 26 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Iaşi?

Prima plecare zilnică de la Timişoara la Iaşi este la 06:16, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:31. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Timişoara și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Timişoara la Iaşi la 06:16. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:31. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laIaşi?

Veți putea pleca din Timişoara folosind stații precum TIMISOARA,Timișoara Gazprom,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro. Acestea vă conectează cu stații care includ Iași, Billa din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Timişoara, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Timişoara la Iaşi sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la Iaşi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la Iaşi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la Iaşi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Iași

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Iaşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Iaşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Iaşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Iaşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Iași

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 71,88 lei la 241,00 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 70% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Iaşi

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Iaşi pot fi găsite până la 98,70 lei dacă aveți noroc sau 149,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 212,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Iaşi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Iaşi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Iaşi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
35.93kg
Autobuz
38.5kg
Zbor
102.66kg
Mașină
82.13kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Iaşi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Iaşi sunt 35.93kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Iaşi? Luând trenul între Timişoara și Iaşi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 66.73kg față de un zbor, 2.57kg față de autobuz și 46.2kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Iaşi?
Un bilet de tren de la Timişoara la Iaşi este de 210,41 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 42,95 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Iaşi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Iaşi este de 42,95 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Iaşi cu tren?
Distanța între Timişoara și Iaşi este de 513,31 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Iaşi?
Călătoria de la Timişoara la Iaşi durează în medie 17 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 26 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Iaşi?
Ruta de la Timişoara la Iaşi are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Iaşi?
Primul tren de la Timişoara la Iaşi pleacă la orele 06:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Iaşi?
Ultimul tren de la Timişoara la Iaşi pleacă la orele 22:31. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Iaşi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 42,95 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Iaşi?
Există în medie 2 de la Timişoara pentru a merge la Iaşi.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Iaşi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Iaşi este 12 ore 26 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Iaşi?
Da, există un tren direct între Timişoara și Iaşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Iaşi?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Iaşi creează 35.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Iaşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare