Gasiți un tren de la Timişoara până la Iaşi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 90,05RON
Durata călătoriei 21 h 3 min
Călătorii pe zi 176
Prima plecare: 05:17
Ultima plecare: 22:40
Distanța 513km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Timişoara la Iaşi.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Timişoara cu trenul până la Iaşi?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători și Regio Călători care deservesc Timişoara ruta trenului -. Iaşi <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Iaşi?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Timişoara din 90,05 RON Iaşi. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 241,88 RON.

Prețul biletului Timişoara - Iaşi în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
109 RON Detalii 102 RON Detalii 103 RON96 RON96 RON
508 RON333 RON693 RON323 RON490 RON447 RON1.067 RON

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Când este vorba de călătorii relativ lungi, cum ar fi între Timişoara și Iaşi, puteți poate lua în considerare a lua un tren de mare viteză sau un plan pentru a reduce durata călătoriei tale.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Timişoara și Iaşi?

Trenurile să plece de la Timișoara Nord, Timișoara C.E.T., Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara Est Timişoara Iaşi ultimul și ajung în Remiza T. Socola H, Iași și Nicolina.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Iaşi ultimul?

Durata medie a călătoriei este 19 ore și 53 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 16 ore și 9 minute în Iaşi. Primul tren pleacă de la Timişoara la 05:07, iar ultimul pleacă la 23:07. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another