Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Iaşi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 68,45 RON
Durata călătoriei 16 h 59 min
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 09:11
Ultima plecare 00:30
Distanța 307 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Iaşi.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Cluj-Napoca la o clipire Iaşi din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Iaşi?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Iaşi pentru 50,59 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 85,86 RON medie Iaşi ultimul.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Cluj-Napoca pentru a Iaşi?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Cluj-Napoca și Iaşi.

Prețul biletului - în fiecare zi

Mai mult 59,69 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Cluj-Napoca spre Iaşi

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Cluj-Napoca la Iaşi programată?

În medie, este nevoie de 15 h 53 min pentru a ajunge la cu trenul Iaşi, dar va avea nevoie de 8 h 38 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 08:10, în timp ce ultima părăsește Cluj-Napoca la 00:30.

Ce stații face trenurile să plece de la Iaşi?

Trenurile să plece de la Cluj Napoca și Cluj Napoca Est Cluj-Napoca Iaşi ultimul și ajung în Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.