Autobuz Buzău - Bistriţa preturi de la 128,27 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Bistriţa cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Bistriţa cu autobuzul este de 284,79 km și durează 12 ore 54 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:10 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Bistriţa cu autobuz pentru doar 128,27 lei sau până la 364,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 128,27 lei.

Cel mai mic pret128,27 lei
Durata călătoriei12 ore 54 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret128,27 lei
Cel mai mare preț364,47 lei
Prima Plecare00:10
Ultima Plecare23:30
Distanţă284,79 km
PlecareBuzău
SosireBistriţa
Transportatoriniraj_transfer, tarsinDetalii

Autobuz Bilete de la Buzău la Bistriţa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Buzău la Bistriţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Bistriţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Buzău la Bistriţa?

Când călătoriți de la Buzău la Bistriţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 293,91 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 128,27 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 293,91 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Buzău la Bistriţa.

Cât durează călătoria de la Buzău la Bistriţa cu autobuzul?

Călătoria de la Buzău la Bistriţa cu autobuzul va dura, de obicei, 12 ore 54 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 284,79 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 12 ore 54 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Buzău și Bistriţa este lungă de vreo 284,79 km și de obicei durează aproximativ 12 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 10 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la Bistriţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Buzău la Bistriţa?

Puteți pleca din Buzău la stații precum Buzău,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzau Petrol Station Petrom,Buzău, Autogara Nord. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bistriţa la următoarele stații: Bistrita Autogara. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Buzău și Bistriţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Buzău la Bistriţa sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Buzău la Bistriţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Buzău care merg direct la Bistriţa. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Bistriţa

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Bistriţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Bistriţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Bistriţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Bistriţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Bistriţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Bistriţa

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Bistriţa pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bistriţa cu autobuzul

Când călătoriți la Bistriţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Bistriţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.94kg
Autobuz
21.36kg
Zbor
56.96kg
Mașină
45.57kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Bistriţa?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Bistriţa este de 293,91 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 128,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Bistriţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Bistriţa este de 128,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Bistriţa cu autobuz?
Distanța între Buzău și Bistriţa este de 284,79 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Bistriţa?
Călătoria de la Buzău la Bistriţa durează în medie 12 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 10 min..
Ce companii operează de la Buzău la Bistriţa?
Ruta Buzău - Bistriţa este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, niraj_transfer, tarsin, fany, sami_trans, petdor, compania_rvg, transemma, autogari și hermes ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Bistriţa?
Ruta de la Buzău la Bistriţa are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Bistriţa?
Primul autobuz de la Buzău la Bistriţa pleacă la orele 00:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Bistriţa?
Ultimul autobuz de la Buzău la Bistriţa pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Bistriţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 128,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Bistriţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Bistriţa este 8 ore 10 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Bistriţa?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Bistriţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Bistriţa?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Bistriţa creează 21.36kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Bistriţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare