Autobuz Buzău - Râmnicu Vâlcea preturi de la 59,42 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul este de 193,81 km și durează 6 ore 21 min.. Există 78 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:30 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Râmnicu Vâlcea cu autobuz pentru doar 59,42 lei sau până la 221,06 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 59,42 lei.

Cel mai mic pret59,42 lei
Durata călătoriei6 ore 21 min.
Conexiune pe zi78
Cel mai mic pret59,42 lei
Cel mai mare preț221,06 lei
Prima Plecare01:30
Ultima Plecare21:00
Distanţă193,81 km
PlecareBuzău
SosireRâmnicu Vâlcea
Transportatoriteisa, _b_duotex_com_b_Detalii

Autobuz Bilete de la Buzău la Râmnicu Vâlcea

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Buzău la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Buzău la Râmnicu Vâlcea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?

Prețurile biletelor de autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea vor costa 59,42 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 116,44 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 116,44 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Buzău la Râmnicu Vâlcea.

Cât timp va dura să ajung de la Buzău la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Călătoria între Buzău și Râmnicu Vâlcea cu autobuzul este aproximativ 193,81 km. Vă va lua cam 6 ore 21 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Buzău și Râmnicu Vâlcea este lungă de vreo 193,81 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 21 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 10 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la Râmnicu Vâlcea cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzău, Autogara Nord,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău,Buzau Petrol Station Petrom. Când veți sosi în Râmnicu Vâlcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ramnicu Valcea (Romania),Ramnicu Valcea. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?

În medie, sunt 78 plecări zilnice de la Buzău la Râmnicu Vâlcea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Buzău care merg direct la Râmnicu Vâlcea. Există 78 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Râmnicu Vâlcea

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Râmnicu Vâlcea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Râmnicu Vâlcea pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Când călătoriți la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Buzău la Râmnicu Vâlcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Buzău la Râmnicu Vâlcea cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Buzău la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.57kg
Autobuz
14.54kg
Zbor
38.76kg
Mașină
31.01kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea este de 116,44 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 59,42 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Râmnicu Vâlcea este de 59,42 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Râmnicu Vâlcea cu autobuz?
Distanța între Buzău și Râmnicu Vâlcea este de 193,81 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la Buzău la Râmnicu Vâlcea durează în medie 6 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 10 min..
Ce companii operează de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Ruta Buzău - Râmnicu Vâlcea este acoperită de 20 operator(i). Puteți găsi pe Virail, teisa, _b_duotex_com_b_, fany, ionescu, compania_rvg, tst_turistik, autogari, carpathian_transport_center, normandia_transfer, normandia, nicotur, alessia_tour, zuzu_transfer, hermes, transemma, aventin, patonad_tour, TransMarin , alis_grup, cento_trans și Transfero ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la Buzău la Râmnicu Vâlcea are în medie 78 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Primul autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 01:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 59,42 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Râmnicu Vâlcea este 4 ore 10 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Râmnicu Vâlcea creează 14.54kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare