Autobuz Buzău - Timişoara preturi de la 127,39 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Timişoara cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Timişoara cu autobuzul este de 442,94 km și durează 12 ore 28 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:45 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Timişoara cu autobuz pentru doar 127,39 lei sau până la 241,44 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 127,39 lei.

Cel mai mic pret127,39 lei
Durata călătoriei12 ore 28 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret127,39 lei
Cel mai mare preț241,44 lei
Prima Plecare09:45
Ultima Plecare20:30
Distanţă442,94 km
PlecareBuzău
SosireTimişoara
Transportatoriamarilia, hermesDetalii

Autobuz Bilete de la Buzău la Timişoara

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Buzău la Timişoara

Plănuiți să călătoriți de la Buzău la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Buzău la Timişoara?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Buzău la Timişoara costă 127,39 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 163,99 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Buzău la Timişoara.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Timişoara. În medie, însă, veți plăti în jur de 163,99 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Buzău la Timişoara cu autobuzul?

Distanța dintre Buzău și Timişoara este aproximativ 442,94 km. În general, va dura în jur de 12 ore 28 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Buzău și Timişoara este în jur de 442,94 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 12 ore 28 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Buzău și Timişoara durează 11 ore 25 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Buzău la Timişoara?

În general, prima plecare a zilei din Buzău va fi la 09:45, iar ultima plecare va fi la 20:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Buzău la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Buzău la Timişoara, care de obicei este la 09:45. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Buzău la Timişoara?

Puteți pleca din Buzău la stații precum Buzău, Autogara Nord,Buzău,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzau Petrol Station Petrom. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: TIMISOARA,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara Gazprom,Metro. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Buzău și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Buzău la Timişoara?

Numărul exact al călătoriilor de la Buzău la Timişoara poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 15 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Buzău la Timişoara. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Buzău la Timişoara variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 15 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Timişoara

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Timişoara pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu autobuzul

Când călătoriți la Timişoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Timişoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
31.01kg
Autobuz
33.22kg
Zbor
88.59kg
Mașină
70.87kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Timişoara?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Timişoara este de 163,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 127,39 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Timişoara este de 127,39 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Timişoara cu autobuz?
Distanța între Buzău și Timişoara este de 442,94 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Timişoara?
Călătoria de la Buzău la Timişoara durează în medie 12 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 25 min..
Ce companii operează de la Buzău la Timişoara?
Ruta Buzău - Timişoara este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, amarilia, hermes, _b_duotex_com_b_, autogari, transemma, nicotur, apetrans, aventin și erick_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Timişoara?
Ruta de la Buzău la Timişoara are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Timişoara?
Primul autobuz de la Buzău la Timişoara pleacă la orele 09:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Timişoara?
Ultimul autobuz de la Buzău la Timişoara pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 127,39 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Timişoara este 11 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Timişoara?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Timişoara?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Timişoara creează 33.22kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare