Autobuz Buzău - Târgovişte preturi de la 23,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Buzău la Târgovişte cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Târgovişte cu autobuzul este de 111,14 km și durează 4 ore 54 min.. Există 28 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:30 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Târgovişte cu autobuz pentru doar 23,65 lei sau până la 1.291,22 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,65 lei.

Cel mai mic pret23,65 lei
Durata călătoriei4 ore 54 min.
Conexiune pe zi28
Cel mai mic pret23,65 lei
Cel mai mare preț1.291,22 lei
Prima Plecare06:30
Ultima Plecare22:00
Distanţă111,14 km
PlecareBuzău
SosireTârgovişte
Transportatorihermes, _b_duotex_com_b_Detalii

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Buzău la Târgovişte

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Buzău la Târgovişte? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Buzău la Târgovişte, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Buzău la Târgovişte?

Prețurile biletelor de autobuz de la Buzău la Târgovişte variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Buzău la Târgovişte vor costa 23,65 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 99,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Buzău la Târgovişte variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 99,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Buzău la Târgovişte cu autobuzul?

Călătoria de la Buzău la Târgovişte cu autobuzul va dura, de obicei, 4 ore 54 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 111,14 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 54 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Buzău și Târgovişte cu autobuzul durează de obicei 4 ore 54 min. pentru a acoperi o distanță de 111,14 km. Cea mai scurtă călătorie de la Buzău la Târgovişte vă va duce 2 ore 40 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Târgovişte, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Buzău la Târgovişte?

În general, prima plecare a zilei din Buzău va fi la 06:30, iar ultima plecare va fi la 22:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Buzău la Târgovişte se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Buzău la Târgovişte la 06:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Buzău laTârgovişte?

Veți putea pleca din Buzău folosind stații precum Buzău, Autogara Nord,Buzau Petrol Station Petrom,Buzău,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu. Acestea vă conectează cu stații care includ Bulevardul Eroilor din Târgovişte. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Buzău, fie în Târgovişte, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Buzău la Târgovişte sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Buzău la Târgovişte, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 28 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Buzău și Târgovişte. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 27 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Târgovişte
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Târgovişte.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Târgovişte, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Târgovişte.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Târgovişte

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Târgovişte pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgovişte cu autobuzul

Când călătoriți la Târgovişte cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Târgovişte Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.78kg
Autobuz
8.34kg
Zbor
22.23kg
Mașină
17.78kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Târgovişte?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Târgovişte este de 99,39 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Târgovişte?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Târgovişte este de 23,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Târgovişte cu autobuz?
Distanța între Buzău și Târgovişte este de 111,14 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Târgovişte?
Călătoria de la Buzău la Târgovişte durează în medie 4 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 40 min..
Ce companii operează de la Buzău la Târgovişte?
Ruta Buzău - Târgovişte este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, hermes, _b_duotex_com_b_, nicotur, MirTrans Express, autogari, amic, compania_rvg, TransMarin , exotic_travel, aventin și transemma ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Târgovişte?
Ruta de la Buzău la Târgovişte are în medie 28 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Târgovişte?
Primul autobuz de la Buzău la Târgovişte pleacă la orele 06:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Târgovişte?
Ultimul autobuz de la Buzău la Târgovişte pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Târgovişte?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 23,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Târgovişte?
Există în medie 1 de la Buzău pentru a merge la Târgovişte.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Târgovişte?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Târgovişte este 2 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Târgovişte?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Târgovişte.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Târgovişte?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Târgovişte creează 8.34kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Târgovişte

Rute asemănătoare

Alte rute populare