Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Băile Herculane

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Iaşi la Băile Herculane cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Băile Herculane. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Iaşi la Băile Herculane transport autobuz

Distanța 474 km
Plecare Iaşi
Sosire Băile Herculane
Transportatori Autogari, , Comati PSG

Prețul biletului Iaşi - Băile Herculane în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
179,60 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Băile Herculane

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

179,60 RON

Data
Marți 16 August 2022
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - Băile Herculane
19:06 - 12:49
CFR Călători
17h 43min
2 schimbări
CO2: 1.36kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Iaşi la Băile Herculane cu autobuzul?

Cu o distanță de 475 km între Iaşi și Băile Herculane, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

Când sunt plecările de la Iaşi la Băile Herculane?

Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Băile Herculane. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Băile Herculane?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iasi - Gara CFR Iasi, Iasi - Gara CFR - Mc Donald's, Iasi - Carrefour (ex. Billa) - Str. Arcu, Nr.29, Iasi - Agentia BEPS TRAVEL, Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi, Iasi - Autogara Real Fresh, Iasi - Agentia GILTRANS - Vis A Vis Billa Gara, Iasi - Agentia Euro-Fratello și Iasi - Soseaua Arcu Nr.29 (langa Billa). Când veți sosi în Băile Herculane, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Baile Herculane - Gara CFR Baile Herculane și Baile Herculane. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Băile Herculane sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Băile Herculane. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback