Autobuz București - Lugoj preturi de la 65,62 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
65,62 lei

București la Lugoj cu autobuzul

Călătoria de la București la Lugoj cu autobuzul este de 358,82 km și durează 10 ore 11 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:35 și ultima la 11:30. Este posibil să călătoriți de la București la Lugoj cu autobuz pentru doar 65,62 lei sau până la 92,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 65,62 lei.

Cel mai mic pret65,62 lei
Durata călătoriei10 ore 11 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret65,62 lei
Cel mai mare preț92,45 lei
Prima Plecare09:35
Ultima Plecare11:30
Distanţă358,82 km
PlecareBucurești
SosireLugoj
Transportatorinormandia, viitorul

Autobuz Bilete de la Bucharest la Lugoj

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la București la Lugoj cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Lugoj? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Lugoj, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Lugoj?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Lugoj variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Lugoj vor costa 65,62 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 79,01 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Lugoj, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 79,01 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la București la Lugoj cu autobuzul?

Călătoria între București și Lugoj cu autobuzul este aproximativ 358,82 km. Vă va lua cam 10 ore 11 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între București și Lugoj este lungă de vreo 358,82 km și de obicei durează aproximativ 10 ore 11 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 9 ore 55 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Lugoj cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Lugoj?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 09:35, iar ultima plecare va fi la 11:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Lugoj se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Lugoj la 09:35. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 11:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Lugoj?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Lugoj (MOL petrol station),Lugoj Strada Alexandru Mocioni,Lugoj Parcu George Enescu din Lugoj. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Lugoj, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Lugoj sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la București la Lugoj. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 2 plecări de la București care merg direct la Lugoj. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Lugoj

Bilete ieftine de autobuz de la București la Lugoj
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Lugoj.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Lugoj, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Lugoj.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Lugoj

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Lugoj

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Lugoj pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lugoj cu autobuzul

Când călătoriți la Lugoj cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Lugoj Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
25.12kg
Autobuz
26.91kg
Zbor
71.76kg
Mașină
57.41kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Lugoj?
Un bilet de autobuz de la București la Lugoj este de 79,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 65,62 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Lugoj?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Lugoj este de 65,62 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Lugoj cu autobuz?
Distanța între București și Lugoj este de 358,82 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Lugoj?
Călătoria de la București la Lugoj durează în medie 10 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 55 min..
Ce companii operează de la București la Lugoj?
Ruta București - Lugoj este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, normandia și viitorul ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Lugoj?
Ruta de la București la Lugoj are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Lugoj?
Primul autobuz de la București la Lugoj pleacă la orele 09:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Lugoj?
Ultimul autobuz de la București la Lugoj pleacă la orele 11:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Lugoj?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 65,62 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Lugoj?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Lugoj.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Lugoj?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Lugoj este 9 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la București la Lugoj?
Da, există un autobuz direct între București și Lugoj.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Lugoj?
Călătoria cu autobuz de la București la Lugoj creează 26.91kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Lugoj

Rute asemănătoare

Alte rute populare