Autobuz Galaţi - București preturi de la 91,91 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 92,06 lei
Mâine 92,06 lei
2 zile Mai mult
3 zile 92,11 lei

Galaţi la București cu autobuzul

Călătoria de la Galaţi la București cu autobuzul este de 190,5 km și durează 4 ore 0 min.. Există 17 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 13:30 și ultima la 19:00. Este posibil să călătoriți de la Galaţi la București cu autobuz pentru doar 91,91 lei sau până la 107,74 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 91,91 lei.

Cel mai mic pret91,91 lei
Durata călătoriei4 ore 0 min.
Conexiune pe zi17
Cel mai mic pret91,91 lei
Cel mai mare preț107,74 lei
Prima Plecare13:30
Ultima Plecare19:00
Distanţă190,5 km
PlecareGalaţi
SosireBucurești
TransportatoriTransfero

Autobuz Bilete de la Galaţi la Bucharest

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Galaţi la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Galaţi la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Galaţi la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Galaţi la București?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Galaţi la București costă 91,91 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 98,41 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Galaţi la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Galaţi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Galaţi la București vă va costa 98,41 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Galaţi la București cu autobuzul?

Cu o distanță de 190,5 km între Galaţi și București, de obicei va dura 4 ore 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Galaţi și București este în jur de 190,5 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 0 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Galaţi și București durează 4 ore 0 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Galaţi la București?

În general, prima plecare a zilei din Galaţi va fi la 13:30, iar ultima plecare va fi la 19:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Galaţi la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Galaţi va fi la 13:30, iar ultima plecare va fi la 19:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Galaţi la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Galaţi laBucurești?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Galaţi de la următoarele stații: Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro),Galati Strada Brailei. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii de la Galaţi la București sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Galaţi la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 17 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 17 călătorii directe între Galaţi și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Galaţi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Galaţi la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Galaţi la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Galaţi la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Galaţi la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Galaţi la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Galaţi la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 87,95 lei la 128,66 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 32% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Galaţi la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Galaţi - București pot fi găsite până la 89,03 lei dacă aveți noroc sau 96,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 100,95 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la Galaţi la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Galaţi la București cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Galaţi la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.33kg
Autobuz
14.29kg
Zbor
38.1kg
Mașină
30.48kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Galaţi la București?
Un bilet de autobuz de la Galaţi la București este de 98,41 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 91,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Galaţi la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Galaţi la București este de 91,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Galaţi și București cu autobuz?
Distanța între Galaţi și București este de 190,5 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Galaţi și București?
Călătoria de la Galaţi la București durează în medie 4 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Galaţi la București?
Ruta de la Galaţi la București are în medie 17 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Galaţi la București?
Primul autobuz de la Galaţi la București pleacă la orele 13:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Galaţi la București?
Ultimul autobuz de la Galaţi la București pleacă la orele 19:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Galaţi la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 91,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Galaţi la București?
Există în medie 17 de la Galaţi pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Galaţi și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Galaţi și București este 4 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Galaţi la București?
Da, există un autobuz direct între Galaţi și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Galaţi la București?
Călătoria cu autobuz de la Galaţi la București creează 14.29kg emisii de CO2.

Treceți local de la Galaţi

Rute populare

Escapade de weekend de la Galaţi

Rute internaționale din Galaţi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Galaţi

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare