Autobuz București - Vatra Dornei preturi de la 96,46 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
96,46 lei

București la Vatra Dornei cu autobuzul

Călătoria de la București la Vatra Dornei cu autobuzul este de 329,81 km și durează 9 ore 40 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 16:00 și ultima la 17:00. Este posibil să călătoriți de la București la Vatra Dornei cu autobuz pentru doar 96,46 lei sau până la 120,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,46 lei.

Cel mai mic pret96,46 lei
Durata călătoriei9 ore 40 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret96,46 lei
Cel mai mare preț120,45 lei
Prima Plecare16:00
Ultima Plecare17:00
Distanţă329,81 km
PlecareBucurești
SosireVatra Dornei
Transportatorisincarom, autogari

Autobuz Bilete de la Bucharest la Vatra Dornei

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la București la Vatra Dornei cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Vatra Dornei. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la București la Vatra Dornei cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Vatra Dornei variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Vatra Dornei vor costa 96,46 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 103,64 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Vatra Dornei. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Vatra Dornei. În medie, însă, veți plăti în jur de 103,64 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Vatra Dornei cu autobuzul?

Călătoria între București și Vatra Dornei cu autobuzul este aproximativ 329,81 km. Vă va lua cam 9 ore 40 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre București și Vatra Dornei este în jur de 329,81 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 9 ore 40 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Vatra Dornei durează 9 ore 40 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Vatra Dornei?

Prima plecare zilnică de la București la Vatra Dornei este la 16:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 17:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Vatra Dornei. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 16:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Vatra Dornei. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la București la Vatra Dornei cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Vatra Dornei. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Acestea se leagă de stații care includ Vatra Dornei, Gara de tren,Vatra Dornei, Autogara,Vatra Dornei Bai din Vatra Dornei. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Vatra Dornei.

Câte călătorii de la București la Vatra Dornei au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la București la Vatra Dornei. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la București care merg direct la Vatra Dornei. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Vatra Dornei. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Vatra Dornei

Bilete ieftine de autobuz de la București la Vatra Dornei
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Vatra Dornei.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Vatra Dornei, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Vatra Dornei.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Vatra Dornei

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Vatra Dornei

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Vatra Dornei pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vatra Dornei cu autobuzul

Când călătoriți la Vatra Dornei cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Vatra Dornei Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.09kg
Autobuz
24.74kg
Zbor
65.96kg
Mașină
52.77kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Vatra Dornei?
Un bilet de autobuz de la București la Vatra Dornei este de 103,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,46 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Vatra Dornei?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Vatra Dornei este de 96,46 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Vatra Dornei cu autobuz?
Distanța între București și Vatra Dornei este de 329,81 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Vatra Dornei?
Călătoria de la București la Vatra Dornei durează în medie 9 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 40 min..
Ce companii operează de la București la Vatra Dornei?
Ruta București - Vatra Dornei este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, sincarom și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Vatra Dornei?
Ruta de la București la Vatra Dornei are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Vatra Dornei?
Primul autobuz de la București la Vatra Dornei pleacă la orele 16:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Vatra Dornei?
Ultimul autobuz de la București la Vatra Dornei pleacă la orele 17:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Vatra Dornei?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 96,46 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Vatra Dornei?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Vatra Dornei.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Vatra Dornei?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Vatra Dornei este 9 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la București la Vatra Dornei?
Da, există un autobuz direct între București și Vatra Dornei.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Vatra Dornei?
Călătoria cu autobuz de la București la Vatra Dornei creează 24.74kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Vatra Dornei

Rute asemănătoare

Alte rute populare