Tren Cluj-Napoca - Buşteni prețuri de la 3,32 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Cluj-Napoca la Buşteni cu trenul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Buşteni cu trenul este de 213,13 km și durează 7 ore 37 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:31 și ultima la 21:47. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Buşteni cu tren pentru doar 3,32 lei sau până la 141,90 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,32 lei.

Cel mai mic pret3,32 lei
Durata călătoriei7 ore 37 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret3,32 lei
Cel mai mare preț141,90 lei
Prima Plecare00:31
Ultima Plecare21:47
Distanţă213,13 km
PlecareCluj-Napoca
SosireBuşteni
TransportatoriRegio Calatori, Interregional CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Cluj-Napoca la Buşteni

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Buşteni

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Cluj-Napoca la Buşteni. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni costă 3,32 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 48,23 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Cluj-Napoca la Buşteni.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Buşteni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 48,23 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cluj-Napoca la Buşteni cu trenul?

Călătoria între Cluj-Napoca și Buşteni cu trenul este aproximativ 213,13 km. Vă va lua cam 7 ore 37 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Cluj-Napoca la Buşteni acoperă o distanță de 213,13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 7 ore 37 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 26 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Cluj-Napoca la Buşteni făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Buşteni?

În Cluj-Napoca, stațiile de plecare includ Cluj-Napoca ,Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station. Când veți sosi în Buşteni, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bușteni. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Cluj-Napoca la Buşteni?

Veți putea să călătoriți de la Cluj-Napoca la Buşteni folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 24 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Cluj-Napoca la Buşteni folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Cluj-Napoca la Buşteni în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 21 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Buşteni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Buşteni

Bilete ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Buşteni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Buşteni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Buşteni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Buşteni

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Buşteni

Cele mai ieftine bilete de tren Cluj-Napoca - Buşteni pot fi găsite până la 3,32 lei dacă aveți noroc sau 19,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 66,36 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buşteni cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Buşteni, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Servicii la bord Regio Calatori, Interregional Calatori și Softrans de la Cluj-Napoca la Buşteni
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Cluj-Napoca la Buşteni cu train.
Facilităţi Regio Calatori Interregional Calatori Softrans CFR Calatori Transferoviar Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check
luggage Bagaje cross check cross check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross check cross
wifi Wifi cross cross cross check cross
power_sockets Prize cross cross cross check cross
accessibility Accesibilitate cross cross cross check cross
air_con Aer condiționat cross cross cross check cross

Cluj-Napoca la Buşteni Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
14.92kg
Autobuz
15.98kg
Zbor
42.63kg
Mașină
34.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cluj-Napoca la Buşteni cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cluj-Napoca și Buşteni sunt 14.92kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cluj-Napoca și Buşteni? Luând trenul între Cluj-Napoca și Buşteni veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 27.71kg față de un zbor, 1.06kg față de autobuz și 19.18kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni este de 48,23 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,32 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Buşteni este de 3,32 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Buşteni cu tren?
Distanța între Cluj-Napoca și Buşteni este de 213,13 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cluj-Napoca și Buşteni?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Buşteni durează în medie 7 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 26 min..
Ce companii operează de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Ruta Cluj-Napoca - Buşteni este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Interregional Calatori, Softrans, CFR Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Ruta de la Cluj-Napoca la Buşteni are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Primul tren de la Cluj-Napoca la Buşteni pleacă la orele 00:31. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Ultimul tren de la Cluj-Napoca la Buşteni pleacă la orele 21:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,32 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Există în medie 3 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Buşteni.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cluj-Napoca și Buşteni?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cluj-Napoca și Buşteni este 0 ore 26 min..
Există un tren direct de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Da, există un tren direct între Cluj-Napoca și Buşteni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cluj-Napoca la Buşteni?
Călătoria cu tren de la Cluj-Napoca la Buşteni creează 14.92kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Buşteni

Rute asemănătoare

Alte rute populare