Tren Cojocna - Constanţa prețuri de la 96,46 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Cojocna la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Cojocna la Constanţa cu trenul este de 472,13 km și durează 17 ore 40 min.. Există 36 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:23 și ultima la 23:18. Este posibil să călătoriți de la Cojocna la Constanţa cu tren pentru doar 96,46 lei sau până la 143,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,46 lei.

Cel mai mic pret96,46 lei
Durata călătoriei17 ore 40 min.
Conexiune pe zi36
Cel mai mic pret96,46 lei
Cel mai mare preț143,76 lei
Prima Plecare07:23
Ultima Plecare23:18
Distanţă472,13 km
PlecareCojocna
SosireConstanţa
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Cojocna la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cojocna la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cojocna la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cojocna la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Cojocna la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
33.05kg
Autobuz
35.41kg
Zbor
94.43kg
Mașină
75.54kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cojocna la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cojocna și Constanţa sunt 33.05kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cojocna și Constanţa? Luând trenul între Cojocna și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 61.38kg față de un zbor, 2.36kg față de autobuz și 42.49kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Cojocna la Constanţa?
Un bilet de tren de la Cojocna la Constanţa este de 119,67 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,46 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Cojocna la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Cojocna la Constanţa este de 96,46 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cojocna și Constanţa cu tren?
Distanța între Cojocna și Constanţa este de 472,13 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cojocna și Constanţa?
Călătoria de la Cojocna la Constanţa durează în medie 17 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 ore 22 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cojocna la Constanţa?
Ruta de la Cojocna la Constanţa are în medie 36 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cojocna la Constanţa?
Primul tren de la Cojocna la Constanţa pleacă la orele 07:23. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cojocna la Constanţa?
Ultimul tren de la Cojocna la Constanţa pleacă la orele 23:18. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cojocna la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 96,46 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cojocna și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cojocna și Constanţa este 14 ore 22 min..
Există un tren direct de la Cojocna la Constanţa?
Da, există un tren direct între Cojocna și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cojocna la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Cojocna la Constanţa creează 33.05kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cojocna

Rute populare

Escapade de weekend de la Cojocna

Rute internaționale din Cojocna și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cojocna

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare