• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Războieni Starting from 9,20 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Războieni

Călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Războieni cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Războieni? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Cluj-Napoca la Războieni, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Cluj-Napoca la Războieni?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Războieni costă 9,20 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 14,52 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Cluj-Napoca la Războieni.Cluj-Napoca la Războieni transport tren

Cel mai bun preț 9,20 RON
Durata călătoriei 1 h 26 min
Călătorii pe zi 19
Prima plecare 04:04
Ultima plecare 01:16
Distanța 266 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
19
Transportatori
1
Prețul minim
9,20 RON
Prețul maxim
22,76 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 40 min
Cluj Napoca - Războieni
08:18 - 09:58
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 30 min
Cluj Napoca Est - Războieni
08:28 - 09:58
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 37 min
Cluj Napoca - Războieni
10:47 - 12:24
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 27 min
Cluj Napoca Est - Războieni
10:57 - 12:24
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 34 min
Cluj Napoca - Războieni
14:40 - 16:14
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 25 min
Cluj Napoca Est - Războieni
14:49 - 16:14
9,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 43 min
Cluj Napoca - Războieni
19:48 - 21:31
9,20 RON

Cât durează călătoria de la Cluj-Napoca la Războieni cu trenul?

Călătoria între Cluj-Napoca și Războieni este lungă de vreo 267 km și de obicei durează aproximativ 1 h 26 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 h 15 min. Dacă încercați să ajungeți de la Cluj-Napoca la Războieni cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Războieni?

În general, prima plecare a serii din Cluj-Napoca va fi la 04:04, iar ultima plecare va fi la 01:16. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Cluj-Napoca la Războieni se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Cluj-Napoca la Războieni cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Cluj-Napoca de la următoarele stații: Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Sosind la Războieni, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Războieni. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Războieni.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Cluj-Napoca la Războieni?

În medie, sunt 19 plecări zilnice de la Cluj-Napoca la Războieni. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 21 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 19 plecări de la Cluj-Napoca care merg direct la Războieni. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări