Tren Iaşi - Deva prețuri de la 18,08 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Deva cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Deva cu trenul este de 387,21 km și durează 7 ore 28 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:59 și ultima la 16:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Deva cu tren pentru doar 18,08 lei sau până la 248,96 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,08 lei.

Cel mai mic pret18,08 lei
Durata călătoriei7 ore 28 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret18,08 lei
Cel mai mare preț248,96 lei
Prima Plecare03:59
Ultima Plecare16:07
Distanţă387,21 km
PlecareIaşi
SosireDeva
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Deva

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Deva cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Deva. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Deva?

Când călătoriți de la Iaşi la Deva, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 168,09 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 18,08 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Deva, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 168,09 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Deva cu trenul?

Cu o distanță de 387,21 km între Iaşi și Deva, de obicei va dura 7 ore 28 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 7 ore 28 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Deva este lungă de vreo 387,21 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 28 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Deva cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laDeva?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Deva. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Deva McDonalds din Deva. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Deva.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Deva?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Deva poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 9 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Deva. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Deva variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Deva

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Deva
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Deva.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Deva, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Deva.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Deva

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,89 lei la 124,50 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 96% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Deva

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Deva pot fi găsite până la 18,08 lei dacă aveți noroc sau 108,99 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 130,32 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Deva cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Deva, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Deva
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Deva cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check cross
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Iaşi la Deva Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
27.1kg
Autobuz
29.04kg
Zbor
77.44kg
Mașină
61.95kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Deva cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Deva sunt 27.1kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Deva? Luând trenul între Iaşi și Deva veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 50.34kg față de un zbor, 1.94kg față de autobuz și 34.85kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Deva?
Un bilet de tren de la Iaşi la Deva este de 168,09 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Deva?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Deva este de 18,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Deva cu tren?
Distanța între Iaşi și Deva este de 387,21 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Deva?
Călătoria de la Iaşi la Deva durează în medie 7 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 50 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Deva?
Ruta Iaşi - Deva este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Deva?
Ruta de la Iaşi la Deva are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Deva?
Primul tren de la Iaşi la Deva pleacă la orele 03:59. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Deva?
Ultimul tren de la Iaşi la Deva pleacă la orele 16:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Deva?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Deva?
Există în medie 2 de la Iaşi pentru a merge la Deva.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Deva?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Deva este 2 ore 50 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Deva?
Da, există un tren direct între Iaşi și Deva.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Deva?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Deva creează 27.1kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Deva

Rute asemănătoare

Alte rute populare