Tren Milano - Villasanta prețuri de la 56,68 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Milano la Villasanta cu trenul

Călătoria de la Milano la Villasanta cu trenul este de 18,57 km și durează 1 oră 6 min.. Există 159 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:55 și ultima la 20:28. Este posibil să călătoriți de la Milano la Villasanta cu tren pentru doar 56,68 lei sau până la 73,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 56,68 lei.

Cel mai mic pret56,68 lei
Durata călătoriei1 oră 6 min.
Conexiune pe zi159
Cel mai mic pret56,68 lei
Cel mai mare preț73,30 lei
Prima Plecare04:55
Ultima Plecare20:28
Distanţă18,57 km
PlecareMilano
SosireVillasanta
TransportatoriAutobus, Frecciarossa

Tren Bilete de la Milano la Villasanta

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Milano la Villasanta cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Milano la Villasanta. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Milano la Villasanta?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Milano la Villasanta costă 56,68 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 62,35 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Milano la Villasanta.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Milano la Villasanta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Milano la Villasanta vă va costa 62,35 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Milano la Villasanta cu trenul?

Călătoria între Milano și Villasanta cu trenul este aproximativ 18,57 km. Vă va lua cam 1 oră 6 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Milano și Villasanta cu trenul durează de obicei 1 oră 6 min. pentru a acoperi o distanță de 18,57 km. Cea mai scurtă călătorie de la Milano la Villasanta vă va duce 0 ore 14 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Villasanta, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Milano laVillasanta?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Milano de la următoarele stații: MILANO,Milan Bergamo Airport (BGY),Milan - San Donato,Milan Rogoredo,Milano - Porta Garibaldi,Milano, Lambrate,Milano, Sesto San Giovanni,Rho - Fiera Milano,Milano Cadorna,Milano, Lampugnano,Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milano Centrale,Milan Linate Airport (LIN). Sosind la Villasanta, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Villasanta. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Villasanta.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Milano spre Villasanta?

Dacă vreți să ajungeți de la Milano la Villasanta, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 159 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 15 călătorii directe între Milano și Villasanta. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 144 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Milano la Villasanta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Milano la Villasanta

Bilete ieftine de tren de la Milano la Villasanta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Milano la Villasanta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Milano la Villasanta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Milano la Villasanta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Milano la Villasanta

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Milano la Villasanta

Cele mai ieftine bilete de tren Milano - Villasanta pot fi găsite până la 51,31 lei dacă aveți noroc sau 57,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 73,30 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Villasanta cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Villasanta, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Tipuri de bilete și facilități de la Milano la Villasanta

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciarossa atunci când călătoriți de la Milano la Villasanta.

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile Frecciarossa este disponibil WiFi gratuit. Folosiți serviciul Portale FRECCE pentru a viziona filme, TV și pentru a afla știri. De asemenea, oferă actualizări de călătorie și opțiuni suplimentare de rezervare.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cauți liniște? Frecciarossa oferă zone liniştite desemnate pentru Business Class, pentru a asigura o călătorie liniştită, fără distrageri.
power_sockets Prize open icon close icon
Indiferent de model – fie că este vorba de ETR 500, ETR 600, ETR 700 sau ETR 1000 – fiecare scaun vine cu priza sa de alimentare pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciarossa, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Potolește-ți foamea la FrecciaBistrò, staționat în centrul trenului. Sau, pentru un plus de confort, comandați direct la locul dvs. prin EasyBistrò de la Portale FRECCE. Călătorii din clasele Premium și Business primesc gustări și băuturi gratuite, în timp ce pasagerii clasei Executive se bucură de mese gourmet organizate de bucătarul Carlo Cracc.
Servicii la bord Autobus și Frecciarossa de la Milano la Villasanta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Milano la Villasanta cu train.
Facilităţi Autobus Frecciarossa
wifi Wifi check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
power_sockets Prize cross check
luggage Bagaje cross check
accessibility Accesibilitate cross check
food_and_drink Mancare si bautura cross check
air_con Aer condiționat cross check
bicycle Bicicleta cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check

Milano la Villasanta Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.3kg
Autobuz
1.39kg
Zbor
3.71kg
Mașină
2.97kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Milano la Villasanta cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Milano și Villasanta sunt 1.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Milano și Villasanta? Luând trenul între Milano și Villasanta veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 2.41kg față de un zbor, 0.09kg față de autobuz și 1.67kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Milano la Villasanta?
Un bilet de tren de la Milano la Villasanta este de 62,35 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 56,68 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Milano la Villasanta?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Milano la Villasanta este de 56,68 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Milano și Villasanta cu tren?
Distanța între Milano și Villasanta este de 18,57 km.
Cât durează călătoria cu tren între Milano și Villasanta?
Călătoria de la Milano la Villasanta durează în medie 1 oră 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 14 min..
Ce companii operează de la Milano la Villasanta?
Ruta Milano - Villasanta este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Autobus, Frecciarossa și Regionale Veloce ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Milano la Villasanta?
Ruta de la Milano la Villasanta are în medie 159 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Milano la Villasanta?
Primul tren de la Milano la Villasanta pleacă la orele 04:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Milano la Villasanta?
Ultimul tren de la Milano la Villasanta pleacă la orele 20:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Milano la Villasanta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 56,68 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Milano la Villasanta?
Există în medie 15 de la Milano pentru a merge la Villasanta.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Milano și Villasanta?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Milano și Villasanta este 0 ore 14 min..
Există un tren direct de la Milano la Villasanta?
Da, există un tren direct între Milano și Villasanta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Milano la Villasanta?
Călătoria cu tren de la Milano la Villasanta creează 1.3kg emisii de CO2.

Treceți local de la Milano

Rute populare

Escapade de weekend de la Milano

Rute internaționale din Milano și zonele din apropiere

Alte destinații de la Milano

Alte rute populare