Tren Botoşani - București prețuri de la 96,07 lei

Începe de la
96,07 lei
Descoperă

Botoşani la București de la tren

Călătoria de la Botoşani la București de la tren este de 371,85 km și durează 8 ore 1 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 11:17 și ultima la 20:49. Este posibil să călătoriți de la Botoşani la București cu tren pentru doar 96,07 lei sau până la 133,54 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,07 lei.

Cel mai mic pret96,07 lei
Durata călătoriei8 ore 1 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret96,07 lei
Cel mai mare preț133,54 lei
Prima Plecare11:17
Ultima Plecare20:49
Distanţă371,85 km
PlecareBotoşani
SosireBucurești
Transportatori

Ajungeți de la Botoşani la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Botoşani la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Botoşani la București?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Botoşani la București costă 96,07 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 108,57 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Botoşani la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Botoşani la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 108,57 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Botoşani la București.

Cât timp va dura să merg de la Botoşani la București cu trenul?

Distanța dintre Botoşani și București este aproximativ 371,85 km. În general, va dura în jur de 8 ore 1 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Botoşani și București este lungă de vreo 371,85 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 1 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 7 ore 5 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Botoşani la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Botoşani la București?

În general, prima plecare a zilei din Botoşani va fi la 11:17, iar ultima plecare va fi la 20:49. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Botoşani la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Botoşani va fi la 11:17, iar ultima plecare va fi la 20:49. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Botoşani la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Botoşani la București?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Botoşani de la următoarele stații: . Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii de la Botoşani la București au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Botoşani la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 10 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Botoşani și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Botoşani la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Botoşani la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Botoşani la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Botoşani la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Botoşani la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Botoşani la București

Cele mai ieftine bilete de tren Botoşani - București pot fi găsite până la 78,08 lei dacă aveți noroc sau 85,24 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 98,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Botoşani la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Botoşani la București cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Botoşani la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
26.03kg
Autobuz
27.89kg
Zbor
74.37kg
Mașină
59.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Botoşani la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Botoşani și București sunt 26.03kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Botoşani și București? Luând trenul între Botoşani și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 48.34kg față de un zbor, 1.86kg față de autobuz și 33.47kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Botoşani la București?
Un bilet de tren de la Botoşani la București este de 108,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,07 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Botoşani la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Botoşani la București este de 96,07 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Botoşani și București cu tren?
Distanța între Botoşani și București este de 371,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între Botoşani și București?
Călătoria de la Botoşani la București durează în medie 8 ore 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 5 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Botoşani la București?
Ruta de la Botoşani la București are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Botoşani la București?
Primul tren de la Botoşani la București pleacă la orele 11:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Botoşani la București?
Ultimul tren de la Botoşani la București pleacă la orele 20:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Botoşani la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 96,07 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Botoşani la București?
Există în medie 1 de la Botoşani pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Botoşani și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Botoşani și București este 7 ore 5 min..
Există un tren direct de la Botoşani la București?
Da, există un tren direct între Botoşani și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Botoşani la București?
Călătoria cu tren de la Botoşani la București creează 26.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la Botoşani

Rute populare

Escapade de weekend de la Botoşani

Alte destinații de la Botoşani

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare