Tren Tulcea - Constanţa prețuri de la 15,49 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Tulcea la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Tulcea la Constanţa cu trenul este de 110,11 km și durează 4 ore 38 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 17:24. Este posibil să călătoriți de la Tulcea la Constanţa cu tren pentru doar 15,49 lei sau până la 22,82 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 15,49 lei.

Cel mai mic pret15,49 lei
Durata călătoriei4 ore 38 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret15,49 lei
Cel mai mare preț22,82 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare17:24
Distanţă110,11 km
PlecareTulcea
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Tulcea la Constanţa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Tulcea la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Tulcea la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Tulcea la Constanţa?

Când călătoriți de la Tulcea la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 20,52 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 15,49 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Tulcea la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 20,52 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Tulcea la Constanţa cu trenul?

Cu o distanță de 110,11 km între Tulcea și Constanţa, de obicei va dura 4 ore 38 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 38 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Tulcea la Constanţa acoperă o distanță de 110,11 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 38 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 57 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Tulcea la Constanţa făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Tulcea la Constanţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Tulcea la Constanţa, care de obicei este la 05:14. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 17:24. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Tulcea la 05:14. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:24. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Tulcea și Constanţa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Tulcea la Constanţa?

Puteți pleca din Tulcea la stații precum Tulcea Autogara. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Tulcea și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Tulcea la Constanţa au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Tulcea la Constanţa poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 4 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Tulcea la Constanţa. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Tulcea la Constanţa variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Tulcea la Constanţa

Bilete ieftine de tren de la Tulcea la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Tulcea la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Tulcea la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Tulcea la Constanţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 21,06 lei la 36,60 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 42% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Tulcea la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Tulcea - Constanţa pot fi găsite până la 26,97 lei dacă aveți noroc sau 30,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 36,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Tulcea la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Tulcea la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Tulcea la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.71kg
Autobuz
8.26kg
Zbor
22.02kg
Mașină
17.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Tulcea la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Tulcea și Constanţa sunt 7.71kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Tulcea și Constanţa? Luând trenul între Tulcea și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 14.31kg față de un zbor, 0.55kg față de autobuz și 9.91kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Tulcea la Constanţa?
Un bilet de tren de la Tulcea la Constanţa este de 20,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 15,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Tulcea la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Tulcea la Constanţa este de 15,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Tulcea și Constanţa cu tren?
Distanța între Tulcea și Constanţa este de 110,11 km.
Cât durează călătoria cu tren între Tulcea și Constanţa?
Călătoria de la Tulcea la Constanţa durează în medie 4 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 57 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Tulcea la Constanţa?
Ruta de la Tulcea la Constanţa are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Tulcea la Constanţa?
Primul tren de la Tulcea la Constanţa pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Tulcea la Constanţa?
Ultimul tren de la Tulcea la Constanţa pleacă la orele 17:24. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Tulcea la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 15,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Tulcea la Constanţa?
Există în medie 1 de la Tulcea pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Tulcea și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Tulcea și Constanţa este 3 ore 57 min..
Există un tren direct de la Tulcea la Constanţa?
Da, există un tren direct între Tulcea și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Tulcea la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Tulcea la Constanţa creează 7.71kg emisii de CO2.

Treceți local de la Tulcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Tulcea

Rute internaționale din Tulcea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Tulcea

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare