Tren Verona - San Bonifacio prețuri de la 19,06 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Verona la San Bonifacio cu trenul

Călătoria de la Verona la San Bonifacio cu trenul este de 22,78 km și durează 0 ore 30 min.. Există 76 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:22 și ultima la 23:10. Este posibil să călătoriți de la Verona la San Bonifacio cu tren pentru doar 19,06 lei sau până la 175,42 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 19,06 lei.

Cel mai mic pret19,06 lei
Durata călătoriei0 ore 30 min.
Conexiune pe zi76
Cel mai mic pret19,06 lei
Cel mai mare preț175,42 lei
Prima Plecare05:22
Ultima Plecare23:10
Distanţă22,78 km
PlecareVerona
SosireSan Bonifacio
TransportatoriAutobus, Regionale VeloceDetalii

Tren Bilete de la Verona la San Bonifacio

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Verona la San Bonifacio

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Verona la San Bonifacio? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Verona la San Bonifacio cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Verona la San Bonifacio variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Verona la San Bonifacio vor costa 19,06 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 31,66 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Verona la San Bonifacio. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Verona la San Bonifacio variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 31,66 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Verona la San Bonifacio cu trenul?

Cu o distanță de 22,78 km între Verona și San Bonifacio, de obicei va dura 0 ore 30 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 0 ore 30 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Verona și San Bonifacio este lungă de vreo 22,78 km și de obicei durează aproximativ 0 ore 30 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 11 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Verona la San Bonifacio cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Verona la San Bonifacio?

Prima plecare zilnică de la Verona la San Bonifacio este la 05:22, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:10. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Verona și San Bonifacio. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Verona la 05:22. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:10. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Verona și San Bonifacio. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Verona la San Bonifacio?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Verona de la următoarele stații: Verona Airport (VRN),Verona, Porta Nuova,Verona, Stazione Porta Vescovo. Sosind la San Bonifacio, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: S.Bonifacio. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în San Bonifacio.

Câte călătorii de la Verona la San Bonifacio sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 76 plecări zilnice de la Verona la San Bonifacio. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 46 plecări de la Verona care merg direct la San Bonifacio. Există 30 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Verona la San Bonifacio. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Verona la San Bonifacio

Bilete ieftine de tren de la Verona la San Bonifacio
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Verona la San Bonifacio.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Verona la San Bonifacio, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Verona la San Bonifacio.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Verona la San Bonifacio

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Verona la San Bonifacio

Cele mai ieftine bilete de tren Verona - San Bonifacio pot fi găsite până la 17,59 lei dacă aveți noroc sau 18,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 19,20 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la San Bonifacio cu trenul

Când călătoriți cu trenul către San Bonifacio, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Eurocity (EC) sunt concepute special pentru călătorii pe distanțe scurte și lungi, conectând marile orașe din diferite țări europene, ca parte a serviciilor feroviare internaționale extinse. Trenurile Eurocity (EC) sunt operate de o serie de companii naționale de căi ferate din întreaga Europă, inclusiv Deutsche Bahn (Germania), SNCF (Franța), Trenitalia (Italia), SBB (Elveția) și ÖBB (Austria). Serviciul Eurocity (EC) oferă programe regulate și conexiuni convenabile între orașe importante precum Paris, Berlin, Milano și Viena.

Tipuri de bilete și facilități de la Verona la San Bonifacio

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity atunci când călătoriți de la Verona la San Bonifacio.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile EC, luați masa la restaurantul de la bord sau luați o gusătură rapidă de la bistro. Pasagerii din clasa I primesc mese gratuite la locul lor. DB oferă opțiuni alimentare diverse, din surse locale, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile DB EC au vagoane recent actualizate, echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn adaugă treptat WiFi gratuit în trenurile EC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile DB Eurocity, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate ajută la îmbarcare, debarcare și tranziții cu trenul. În plus, personalul este pregătit să răspundă oricăror întrebări sau să ofere asistență pentru a asigura o călătorie fără probleme.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile DB ale EC se laudă acum cu vagoane modernizate cu aer condiționat.
Servicii la bord Autobus, EuroCity și Frecciarossa de la Verona la San Bonifacio
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Verona la San Bonifacio cu train.
Facilităţi Autobus EuroCity Frecciarossa
wifi Wifi check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check
power_sockets Prize cross check check
luggage Bagaje cross check check
accessibility Accesibilitate cross check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check check
air_con Aer condiționat cross check check
bicycle Bicicleta cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check check

Verona la San Bonifacio Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.59kg
Autobuz
1.71kg
Zbor
4.56kg
Mașină
3.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Verona la San Bonifacio cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Verona și San Bonifacio sunt 1.59kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Verona și San Bonifacio? Luând trenul între Verona și San Bonifacio veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 2.97kg față de un zbor, 0.12kg față de autobuz și 2.05kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Verona la San Bonifacio?
Un bilet de tren de la Verona la San Bonifacio este de 31,66 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 19,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Verona la San Bonifacio?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Verona la San Bonifacio este de 19,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Verona și San Bonifacio cu tren?
Distanța între Verona și San Bonifacio este de 22,78 km.
Cât durează călătoria cu tren între Verona și San Bonifacio?
Călătoria de la Verona la San Bonifacio durează în medie 0 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 11 min..
Ce companii operează de la Verona la San Bonifacio?
Ruta Verona - San Bonifacio este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Autobus, Regionale Veloce, EuroCity și Frecciarossa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Verona la San Bonifacio?
Ruta de la Verona la San Bonifacio are în medie 76 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Verona la San Bonifacio?
Primul tren de la Verona la San Bonifacio pleacă la orele 05:22. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Verona la San Bonifacio?
Ultimul tren de la Verona la San Bonifacio pleacă la orele 23:10. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Verona la San Bonifacio?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 19,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Verona la San Bonifacio?
Există în medie 46 de la Verona pentru a merge la San Bonifacio.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Verona și San Bonifacio?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Verona și San Bonifacio este 0 ore 11 min..
Există un tren direct de la Verona la San Bonifacio?
Da, există un tren direct între Verona și San Bonifacio.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Verona la San Bonifacio?
Călătoria cu tren de la Verona la San Bonifacio creează 1.59kg emisii de CO2.

Treceți local de la Verona

Rute populare

Escapade de weekend de la Verona

Rute internaționale din Verona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Verona

Principalele rute spre San Bonifacio

Alte rute populare