Tren Nürnberg - Lichtenfels prețuri de la 87,47 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Nürnberg la Lichtenfels cu trenul

Călătoria de la Nürnberg la Lichtenfels cu trenul este de 76,98 km și durează 1 oră 31 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:10 și ultima la 06:10. Este posibil să călătoriți de la Nürnberg la Lichtenfels cu tren pentru doar 87,47 lei sau până la 102,12 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,47 lei.

Cel mai mic pret87,47 lei
Durata călătoriei1 oră 31 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret87,47 lei
Cel mai mare preț102,12 lei
Prima Plecare00:10
Ultima Plecare06:10
Distanţă76,98 km
PlecareNürnberg
SosireLichtenfels
TransportatoriDB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE)Detalii

Tren Bilete de la Nuremberg la Lichtenfels

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Nürnberg la Lichtenfels cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Nürnberg la Lichtenfels. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Nürnberg la Lichtenfels cu trenul?

Când călătoriți de la Nürnberg la Lichtenfels, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 94,80 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 87,47 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Nürnberg la Lichtenfels. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Nürnberg la Lichtenfels variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 94,80 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Nürnberg la Lichtenfels cu trenul?

Distanța dintre Nürnberg și Lichtenfels este aproximativ 76,98 km. În general, va dura în jur de 1 oră 31 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Nürnberg la Lichtenfels acoperă o distanță de 76,98 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 oră 31 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 58 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Nürnberg la Lichtenfels făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Nürnberg laLichtenfels?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Nürnberg și Lichtenfels. Vă puteți începe călătoria în Nürnberg la stații precum Nürnberg ZOB,Nuernberg Nordost,Nuernberg Frankensta,Nürnberg Hauptbahnhof,Nürnberg Rothenburger Str. Acestea se leagă de stații care includ Erthalstraße, Lichtenfels (Bayern),Lichtenfels Schney din Lichtenfels. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Nürnberg la Lichtenfels.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Nürnberg la Lichtenfels?

Ruta de la Nürnberg la Lichtenfels este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Nürnberg de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Nürnberg la Lichtenfels, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Nürnberg la Lichtenfels. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Nuremberg la Lichtenfels

Bilete ieftine de tren de la Nürnberg la Lichtenfels
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Nürnberg la Lichtenfels.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Nürnberg la Lichtenfels, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Nürnberg la Lichtenfels.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Nuremberg la Lichtenfels

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Nürnberg la Lichtenfels

Cele mai ieftine bilete de tren Nürnberg - Lichtenfels pot fi găsite până la 16,61 lei dacă aveți noroc sau 60,80 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 131,93 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lichtenfels cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lichtenfels, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Regionalbahn este un tip de serviciu de tren din Germania care operează pe rute regionale, conectând orașele mai mici și orașele cu cele mai mari. Aceste trenuri sunt de obicei mai lente decât trenurile interurbane, dar fac mai multe opriri și sunt mai accesibile. Trenurile Regionalbahn sunt operate de diverse companii, inclusiv Deutsche Bahn, și oferă bilete de o singură zi și de mai multe zile. Trenurile sunt adesea folosite de navetiști și turiști care doresc să exploreze mediul rural și orașele mai mici.

Tipuri de bilete și facilități de la Nürnberg la Lichtenfels

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Nürnberg la Lichtenfels.

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Regional Express de la Nürnberg la Lichtenfels
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Nürnberg la Lichtenfels cu train.
Facilităţi DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express DB - Intercity
quiet_zone Zona de liniste check check check cross
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check check cross check
accessibility Accesibilitate check check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
air_con Aer condiționat check check check cross
bicycle Bicicleta check check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check cross

Nürnberg la Lichtenfels Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.39kg
Autobuz
5.77kg
Zbor
15.4kg
Mașină
12.32kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Nürnberg la Lichtenfels cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Nürnberg și Lichtenfels sunt 5.39kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Nürnberg și Lichtenfels? Luând trenul între Nürnberg și Lichtenfels veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 10.01kg față de un zbor, 0.38kg față de autobuz și 6.93kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Nürnberg la Lichtenfels?
Un bilet de tren de la Nürnberg la Lichtenfels este de 94,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Nürnberg la Lichtenfels?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Nürnberg la Lichtenfels este de 87,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Nürnberg și Lichtenfels cu tren?
Distanța între Nürnberg și Lichtenfels este de 76,98 km.
Cât durează călătoria cu tren între Nürnberg și Lichtenfels?
Călătoria de la Nürnberg la Lichtenfels durează în medie 1 oră 31 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 58 min..
Ce companii operează de la Nürnberg la Lichtenfels?
Ruta Nürnberg - Lichtenfels este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Nürnberg la Lichtenfels?
Ruta de la Nürnberg la Lichtenfels are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Nürnberg la Lichtenfels?
Primul tren de la Nürnberg la Lichtenfels pleacă la orele 00:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Nürnberg la Lichtenfels?
Ultimul tren de la Nürnberg la Lichtenfels pleacă la orele 06:10. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Nürnberg la Lichtenfels?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Nürnberg la Lichtenfels?
Există în medie 3 de la Nürnberg pentru a merge la Lichtenfels.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Nürnberg și Lichtenfels?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Nürnberg și Lichtenfels este 0 ore 58 min..
Există un tren direct de la Nürnberg la Lichtenfels?
Da, există un tren direct între Nürnberg și Lichtenfels.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Nürnberg la Lichtenfels?
Călătoria cu tren de la Nürnberg la Lichtenfels creează 5.39kg emisii de CO2.

Treceți local de la Nürnberg

Rute populare

Escapade de weekend de la Nürnberg

Rute internaționale din Nürnberg și zonele din apropiere

Alte destinații de la Nürnberg

Alte rute populare