Tren București - Piatra Neamţ prețuri de la 26,68 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
112,44 lei
Mai mult

București la Piatra Neamţ cu trenul

Călătoria de la București la Piatra Neamţ cu trenul este de 277,13 km și durează 5 ore 53 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 14:00 și ultima la 17:25. Este posibil să călătoriți de la București la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 26,68 lei sau până la 134,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 26,68 lei.

Cel mai mic pret26,68 lei
Durata călătoriei5 ore 53 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret26,68 lei
Cel mai mare preț134,91 lei
Prima Plecare14:00
Ultima Plecare17:25
Distanţă277,13 km
PlecareBucurești
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Piatra Neamţ

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Piatra Neamţ cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Piatra Neamţ. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Piatra Neamţ cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la București la Piatra Neamţ vă va costa 94,70 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 26,68 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 94,70 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Piatra Neamţ.

Cât durează călătoria de la București la Piatra Neamţ cu trenul?

Călătoria de la București la Piatra Neamţ cu trenul va dura, de obicei, 5 ore 53 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 277,13 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 5 ore 53 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la Piatra Neamţ acoperă o distanță de 277,13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 53 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 32 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Piatra Neamţ făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Piatra Neamţ?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Piatra Neamţ, care de obicei este la 14:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 17:25. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din București va fi la 14:00, iar ultima plecare va fi la 17:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laPiatra Neamţ?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania) din Piatra Neamţ. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Piatra Neamţ, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Piatra Neamţ?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la București la Piatra Neamţ. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la București care merg direct la Piatra Neamţ. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la București la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,96 lei la 109,65 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 96% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren București - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 4,59 lei dacă aveți noroc sau 39,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 118,64 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.4kg
Autobuz
20.78kg
Zbor
55.43kg
Mașină
44.34kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Piatra Neamţ sunt 19.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Piatra Neamţ? Luând trenul între București și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 36.03kg față de un zbor, 1.38kg față de autobuz și 24.94kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la București la Piatra Neamţ este de 94,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 26,68 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Piatra Neamţ este de 26,68 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între București și Piatra Neamţ este de 277,13 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Piatra Neamţ?
Călătoria de la București la Piatra Neamţ durează în medie 5 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 32 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Piatra Neamţ?
Ruta de la București la Piatra Neamţ are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Piatra Neamţ?
Primul tren de la București la Piatra Neamţ pleacă la orele 14:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la București la Piatra Neamţ pleacă la orele 17:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 26,68 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Piatra Neamţ?
Există în medie 3 de la București pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Piatra Neamţ este 5 ore 32 min..
Există un tren direct de la București la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între București și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la București la Piatra Neamţ creează 19.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare