Tren București - Piatra Neamţ prețuri de la 4,01RON

Începe de la
4,01RON
Descoperă

București la Piatra Neamţ de la tren

Călătoria de la București la Piatra Neamţ de la tren este de 276,8 km și durează 2 h 54 min. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:43 și ultima la 21:46. Este posibil să călătoriți de la București la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 4,01RON sau până la 103,64RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,01RON.

Cel mai bun preț 4,01RON
Durata călătoriei 2 h 54 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 4,01RON
Cel mai mare preț 103,64RON
Prima Plecare 03:43
Ultima Plecare 21:46
Distanţă 276,8 km
Plecare București
Sosire Piatra Neamţ
Transportatori Transferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la București la Piatra Neamţ

  Sep 29
  4,40RON
  26°
  Sep 30
  4,40RON
  27°
  Oct 01
  4,40RON
  26°
  Oct 02
  4,40RON
  25°
  Oct 03
  4,40RON
  24°
  Oct 04
  4,20RON
  24°
  Oct 05
  3,96RON
  26°
  Oct 06
  3,96RON
  26°
  Oct 07
  4,01RON
  27°
  Oct 08
  4,01RON
  25°
  Oct 09
  4,01RON
  26°
  Oct 10
  4,01RON
  26°
  Oct 11
  7,92RON
  25°
  Oct 12
  4,01RON
  23°
  Oct 13
  4,01RON
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Piatra Neamţ cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Piatra Neamţ. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Piatra Neamţ?

Când călătoriți de la București la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 60,91RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,05RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Piatra Neamţ

 
Sep 29
Vineri
26°
4,40RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
4,40RON
Oct 01
Duminică
26°
4,40RON
Oct 02
Luni
25°
4,40RON
Oct 03
Marți
24°
4,40RON
Oct 04
Miercuri
24°
4,20RON
Oct 05
Joi
26°
3,96RON
Bilete ieftine de de la București la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5RON la 47RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren București - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 7RON dacă aveți noroc sau 67RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 85RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori and CFR Calatori de la București la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Piatra Neamţ cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

București la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.8kg
Autobuz
18.4kg
Zbor
735.4kg
Mașină
70.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Piatra Neamţ sunt 2.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Piatra Neamţ? Luând trenul între București și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 732.6kg față de un zbor, 15.6kg față de autobuz și 68.1kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la București la Piatra Neamţ este de 64,70RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,01RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Piatra Neamţ este de 4,01RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între București și Piatra Neamţ este de 276,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Piatra Neamţ?
Călătoria de la București la Piatra Neamţ durează în medie 8 h 10 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 54 min.
Ce companii operează de la București la Piatra Neamţ?
Ruta București - Piatra Neamţ este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Piatra Neamţ?
Ruta de la București la Piatra Neamţ are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Piatra Neamţ?
Primul tren de la București la Piatra Neamţ pleacă la orele 03:43. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la București la Piatra Neamţ pleacă la orele 21:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,01RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Piatra Neamţ?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Piatra Neamţ. Puteți merge de la București Nord și București, Gara Basarab și puteți ajunge la Piatra Neamț.
Câte conexiuni directe merg de la București la Piatra Neamţ?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Piatra Neamţ este 2 h 54 min.
Există un tren direct de la București la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între București și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la București la Piatra Neamţ creează 2.8kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare