Gasiți un tren de la București până la Piatra Neamţ

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 44,75 RON
Durata călătoriei 14 h
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 09:30
Ultima plecare 23:35
Distanța 277 km

Bilete de tren ieftine de la București pe virail Piatra Neamţ.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât costă biletele de tren de la București la Piatra Neamţ?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Piatra Neamţ pentru 44,75 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 71,23 RON medie Piatra Neamţ ultimul.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la București pentru a Piatra Neamţ?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între București și Piatra Neamţ.

Prețul biletului - în fiecare zi

35,32 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Piatra Neamţ

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la București la Piatra Neamţ programată?

Durata medie a călătoriei este 14 h, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 5 h 45 min în Piatra Neamţ. Primul tren pleacă de la București la 09:30, iar ultimul pleacă la 23:35.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Piatra Neamţ?

Trenurile spre va pleca de la Piatra Neamţ ultimul București Nord, București Obor și București Băneasa și va ajunge la Piatra Neamț.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.