Gasiți un tren de la București până la Piatra Neamţ

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 52 RON
Durata călătoriei 9 h 7 min
Călătorii pe zi 76
Prima plecare: 07:10
Ultima plecare: 23:15
Distanța 277km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la București la Piatra Neamţ pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Piatra Neamţ. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Piatra Neamţ, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii pe care le ia de la București cu trenul până la Piatra Neamţ?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între București și Piatra Neamţ.

Care este prețul biletelor de tren de la București la Piatra Neamţ?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la București la, de asemenea, doar Piatra Neamţ 51,95 RON, în timp ce prețul mediu este 184,58 RON.

Prețul biletului București - Piatra Neamţ în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
72 RON67 RON60 RON68 RON64 RON64 RON64 RON

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Piatra Neamţ?

Trenurile să plece de la București Nord, București Obor și București Băneasa București Piatra Neamţ ultimul și ajung în Piatra Neamț.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Piatra Neamţ ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 45 minute Piatra Neamţ ultimul, dar, în medie, este nevoie de 8 ore și 36 minute. Primul tren indreptat spre Piatra Neamţ ultimul la 07:01, în timp ce ultima părăsește București la 23:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another