Tren Clermont-Ferrand - Lyon prețuri de la 97,73 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Clermont-Ferrand la Lyon cu trenul

Călătoria de la Clermont-Ferrand la Lyon cu trenul este de 136,75 km și durează 2 ore 31 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:04 și ultima la 20:02. Este posibil să călătoriți de la Clermont-Ferrand la Lyon cu tren pentru doar 97,73 lei sau până la 557,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,73 lei.

Cel mai mic pret97,73 lei
Durata călătoriei2 ore 31 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret97,73 lei
Cel mai mare preț557,05 lei
Prima Plecare06:04
Ultima Plecare20:02
Distanţă136,75 km
PlecareClermont-Ferrand
SosireLyon
TransportatoriINTERCITÉS, TER

Tren Bilete de la Clermont-Ferrand la Lyon

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Clermont-Ferrand la Lyon

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Clermont-Ferrand la Lyon? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Clermont-Ferrand la Lyon?

Când călătoriți de la Clermont-Ferrand la Lyon, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 203,76 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 97,73 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Clermont-Ferrand la Lyon. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 203,76 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Clermont-Ferrand la Lyon.

Cât de lungă este călătoria de la Clermont-Ferrand la Lyon cu trenul?

Călătoria de la Clermont-Ferrand la Lyon cu trenul va dura, de obicei, 2 ore 31 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 136,75 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 31 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Clermont-Ferrand la Lyon acoperă o distanță de 136,75 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 31 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Clermont-Ferrand la Lyon făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Clermont-Ferrand la Lyon?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Clermont-Ferrand la Lyon, care de obicei este la 06:04. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:02. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Clermont-Ferrand la Lyon este la 06:04, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:02. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Clermont-Ferrand și Lyon. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Clermont-Ferrand la Lyon?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Clermont-Ferrand și Lyon. Vă puteți începe călătoria în Clermont-Ferrand la stații precum CLERMONT-FERRAND,Durtol - Nohanent,Clermont Ferrand. Acestea se leagă de stații care includ Lyon - Part-Dieu,Lyon, Perrache,Lyon - Vaise,Lyon Saint-Paul din Lyon. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Clermont-Ferrand la Lyon.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Clermont-Ferrand la Lyon?

Ruta de la Clermont-Ferrand la Lyon este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Clermont-Ferrand de 18 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Clermont-Ferrand la Lyon, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 14 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Clermont-Ferrand la Lyon. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Clermont-Ferrand la Lyon

Bilete ieftine de tren de la Clermont-Ferrand la Lyon
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Clermont-Ferrand la Lyon.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Clermont-Ferrand la Lyon, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Clermont-Ferrand la Lyon.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Clermont-Ferrand la Lyon

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 97,73 lei la 182,36 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 46% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Clermont-Ferrand la Lyon

Cele mai ieftine bilete de tren Clermont-Ferrand - Lyon pot fi găsite până la 104,23 lei dacă aveți noroc sau 147,67 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 174,64 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lyon cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lyon, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Intercités este un serviciu de trenuri oferit de SNCF. Trenurile Intercités operează pe rute regionale, naționale și internaționale, conectând orașe și orașe din Franța, precum și cu țările învecinate. Spre deosebire de trenurile TGV de mare viteză, trenurile Intercités au o senzație mai tradițională și oferă o modalitate pitorească de a călători și de a explora țara. Dormirea la bordul unui tren Intercités este posibil prin oferta „Intercités de nuit”, care include opțiunea de rezervare a unui loc rabatabil sau a unei dane.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

Tipuri de bilete și facilități de la Clermont-Ferrand la Lyon

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de INTERCITÉS și TER atunci când călătoriți de la Clermont-Ferrand la Lyon.

Second Class - The Essential

Essential este un bilet de clasa a doua, oferă o soluție rentabilă pentru cei care caută confort de bază în timpul călătoriei lor. Mai mult, acest bilet este schimbabil și rambursabil în condiții până la plecarea trenului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class-The Comfort

Confortul este un bilet de primă clasă, oferă un nivel premium de confort și facilități. Acest bilet este de asemenea schimbabil și rambursabil în condiții până la plecarea trenului.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

INTERCITÉS Pro

Dacă optați pentru opțiunea INTERCITÉS Pro, veți avea acces la flexibilitate deplină și la serviciul Grand Voyageur pentru anumite destinații. Acest bilet este de asemenea schimbabil și rambursabil în condiții până la plecarea trenului și până la 2 ore după plecare, în condiții specifice
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Serviciul WiFi gratuit este oferit pentru anumite rute INTERCITÉS, în special Paris-Clermont-Ferrand, Paris-Limoges-Toulouse, Marsilia-Bordeaux și Paris-Briançon. Pentru cei care călătoresc peste noapte, conectivitatea WiFi este asigurată pe rutele Paris-Nisa și Paris-Briançon.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile INTERCITÉS sunt echipate cu prize standard UE în două puncte. Conectați-vă și porniți!
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile INTERCITÉS, aveți libertatea de a aduce cu voi orice bagaj doriți, fie că este o valiză, geantă de noapte sau rucsac. Asigurați-vă că fiecare articol nu depășește 130 cm înălțime sau 90 cm în lățime. Nu uitați să vă etichetați toate bunurile pentru o identificare ușoară. Deși puteți aduce cât de mult puteți gestiona, asigurați-vă că totul este depozitat în siguranță, acordând prioritate confortului și siguranței tuturor celor aflați la bord. Păstrați obiectele mai mici în apropiere, cum ar fi sub scaun, și plasați piese mai mari în zonele desemnate sau de-a lungul culoarului.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, INTERCITÉS oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Îți este foame sau sete? Bucurați-vă de serviciul nostru de mâncare și băutură la loc. Meniul „Nos Territoires Gourmands” prezintă produse locale de calitate. Căutați acest serviciu pe rute precum Paris-Clermont-Ferrance și Bordeaux-Marsilia, precum și pe anumite călătorii peste noapte.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile INTERCITÉS sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Intercités, bicicletele nepliabile necesită o taxă de înregistrare de 10 EUR la momentul rezervării. Între timp, bicicletele pliabile în pungi adecvate sunt binevenite la bord fără costuri suplimentare, atâta timp cât dimensiunile lor nu depășesc 130 x 90 cm atunci când sunt pliate. Bicicletele, fie că sunt pliabile sau nu, pot fi luate gratuit cu unele trenuri Intercités fără rezervare. Cu toate acestea, deși majoritatea trenurilor oferă depozitare gratuită pentru biciclete, rețineți că pe liniile Nantes-Bordeaux și Nantes-Lyon se percepe o taxă de 5 EUR.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
Servicii la bord INTERCITÉS, TER și SNCF de la Clermont-Ferrand la Lyon
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Clermont-Ferrand la Lyon cu train.
Facilităţi INTERCITÉS TER SNCF
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check
bicycle Bicicleta cross cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross check

Clermont-Ferrand la Lyon Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.57kg
Autobuz
10.26kg
Zbor
27.35kg
Mașină
21.88kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Clermont-Ferrand la Lyon cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Clermont-Ferrand și Lyon sunt 9.57kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Clermont-Ferrand și Lyon? Luând trenul între Clermont-Ferrand și Lyon veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 17.78kg față de un zbor, 0.69kg față de autobuz și 12.31kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Un bilet de tren de la Clermont-Ferrand la Lyon este de 203,76 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Clermont-Ferrand la Lyon este de 97,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Clermont-Ferrand și Lyon cu tren?
Distanța între Clermont-Ferrand și Lyon este de 136,75 km.
Cât durează călătoria cu tren între Clermont-Ferrand și Lyon?
Călătoria de la Clermont-Ferrand la Lyon durează în medie 2 ore 31 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 30 min..
Ce companii operează de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Ruta Clermont-Ferrand - Lyon este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, INTERCITÉS, TER și SNCF ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Ruta de la Clermont-Ferrand la Lyon are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Primul tren de la Clermont-Ferrand la Lyon pleacă la orele 06:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Ultimul tren de la Clermont-Ferrand la Lyon pleacă la orele 20:02. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 97,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Există în medie 14 de la Clermont-Ferrand pentru a merge la Lyon.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Clermont-Ferrand și Lyon?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Clermont-Ferrand și Lyon este 0 ore 30 min..
Există un tren direct de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Da, există un tren direct între Clermont-Ferrand și Lyon.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Clermont-Ferrand la Lyon?
Călătoria cu tren de la Clermont-Ferrand la Lyon creează 9.57kg emisii de CO2.