Tren Dortmund - Münster prețuri de la 28,49 lei

21.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
28,49 lei

Dortmund la Münster cu trenul

Călătoria de la Dortmund la Münster cu trenul este de 51,01 km și durează 0 ore 57 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:33 și ultima la 10:05. Este posibil să călătoriți de la Dortmund la Münster cu tren pentru doar 28,49 lei sau până la 114,34 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 28,49 lei.

Cel mai mic pret28,49 lei
Durata călătoriei0 ore 57 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret28,49 lei
Cel mai mare preț114,34 lei
Prima Plecare00:33
Ultima Plecare10:05
Distanţă51,01 km
PlecareDortmund
SosireMünster
TransportatoriNational Express, FlixTrainDetalii

Tren Bilete de la Dortmund la Münster, NW

Data plecării
duminică, 21 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Dortmund la Münster cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Dortmund la Münster? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Dortmund la Münster cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Dortmund la Münster costă 28,49 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 86,64 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Dortmund la Münster.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Dortmund la Münster. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Dortmund la Münster variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 86,64 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Dortmund la Münster cu trenul?

Călătoria între Dortmund și Münster cu trenul este aproximativ 51,01 km. Vă va lua cam 0 ore 57 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Dortmund și Münster este în jur de 51,01 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 57 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Dortmund și Münster durează 0 ore 30 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Dortmund laMünster?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Dortmund și Münster. Vă puteți începe călătoria în Dortmund la stații precum Ostentor, Dortmund,Hostedde, Dortmund,Ederstraße, Dortmund. Acestea se leagă de stații care includ Sternstraße, Münster (Westf),Münster Albachten,Muenster-Haeger din Münster. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Dortmund la Münster.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Dortmund la Münster?

Veți putea să călătoriți de la Dortmund la Münster folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Dortmund la Münster folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Dortmund la Münster în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Dortmund la Münster. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Dortmund la Münster, NW

Bilete ieftine de tren de la Dortmund la Münster
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Dortmund la Münster.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Dortmund la Münster, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Dortmund la Münster.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Dortmund la Münster, NW

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Dortmund la Münster

Cele mai ieftine bilete de tren Dortmund - Münster pot fi găsite până la 44,42 lei dacă aveți noroc sau 56,91 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 71,93 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Münster cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Münster, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Eurobahn este o companie feroviară privată care operează în Germania. A fost fondată în 1998 și oferă servicii de tren regional și de navetiști în regiunea Renania de Nord-Westfalia. Eurobahn operează pe mai multe linii, inclusiv S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 și RB 52. Compania este cunoscută pentru trenurile sale moderne și serviciile de înaltă calitate, inclusiv Wi-Fi gratuit și aer condiționat. Eurobahn este angajată în favoarea durabilității și a implementat mai multe măsuri pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea trenurilor eficiente din punct de vedere energetic și promovarea transportului public ca alternativă la conducere.

Flixtrain este un serviciu feroviar european de pasageri low-cost, care oferă călătorii cu trenul la prețuri accesibile și confortabile către diverse destinații din Germania. Este deținut și operat de FlixMobility, compania-mamă a FlixBus, care este un serviciu de transport cu autobuzul popular în Europa. Flixtrain operează pe mai multe rute, printre care Berlin la Stuttgart, Berlin la Köln și Hamburg la Köln, printre altele.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Tipuri de bilete și facilități de la Dortmund la Münster

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de FlixTrain și DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Dortmund la Münster.

Standard

Un bilet standard pe FlixTrain este un bilet obișnuit / bilet de clasa a doua. Biletul standard Flixtrain vă oferă un loc confortabil, Wi-Fi garantat, acces la prize și un bagaj de mână și unul de cală cu restricții de dimensiune.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă fără efort pe FlixTrain și bucurați-vă de WiFi gratuit, indiferent dacă vă luați din urmă la muncă, discutați sau pur și simplu navigați.
power_sockets Prize open icon close icon
Păstrați-vă dispozitivele încărcate și pregătite. Scaunele FlixTrain sunt echipate cu prize de curent și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Pentru siguranța dumneavoastră și confortul tuturor celor aflați la bord, FlixBus vă permite să aduceți o geantă de mână care ar trebui să încapă sub scaun sau în compartimentul de deasupra capului. Aveți, de asemenea, permisiunea unui bagaj de cală, dar asigurați-vă că îl puteți încărca și descărca singur și îl puteți depozita în spațiul deasupra capului sau sub scaun. Vă rugăm să vă asigurați că bagajul dvs. nu este voluminos și nu prezintă un risc pentru alții. Ține minte, depinde de tine să ții evidența bunurilor tale în timpul călătoriei.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
FlixTrain acordă prioritate confortului pentru toți. Pasagerii cu probleme de mobilitate pot rezerva locuri desemnate și pot utiliza transportul gratuit pentru scaune cu rotile pliabile și ajutoare pentru mobilitate. Contactați FlixTrain pentru orice asistență necesară.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși FlixTrain nu oferă catering la bord, sunteți binevenit să vă aduceți propriile gustări și băuturi.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Cu FlixTrain, puteți împacheta un bagaj suplimentar, dar este o idee bună să rezervați din timp, deoarece spațiul de tren este limitat. Ai echipament sportiv sau un instrument muzical mare? De asemenea, sunt bineveniți, deși se poate aplica o taxă suplimentară. Dacă mergi cu bicicleta, îți poți parca bicicleta în anumite zone pentru doar 9 euro, dar asigură-te că are dimensiuni standard și nu are accesorii suplimentare. Nu uitați să rezervați devreme un loc pentru bicicletă, deoarece spațiul se umple rapid
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord National Express, FlixTrain și DB - InterCity Express (ICE) de la Dortmund la Münster
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Dortmund la Münster cu train.
Facilităţi National Express FlixTrain DB - InterCity Express (ICE) Eurobahn DB - Regional Express
quiet_zone Zona de liniste check check check check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check check check
luggage Bagaje check check check cross cross
accessibility Accesibilitate check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
air_con Aer condiționat check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check

Dortmund la Münster Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.57kg
Autobuz
3.83kg
Zbor
10.2kg
Mașină
8.16kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Dortmund la Münster cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Dortmund și Münster sunt 3.57kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Dortmund și Münster? Luând trenul între Dortmund și Münster veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 6.63kg față de un zbor, 0.26kg față de autobuz și 4.59kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Dortmund la Münster?
Un bilet de tren de la Dortmund la Münster este de 86,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 28,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Dortmund la Münster?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Dortmund la Münster este de 28,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Dortmund și Münster cu tren?
Distanța între Dortmund și Münster este de 51,01 km.
Cât durează călătoria cu tren între Dortmund și Münster?
Călătoria de la Dortmund la Münster durează în medie 0 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 30 min..
Ce companii operează de la Dortmund la Münster?
Ruta Dortmund - Münster este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, National Express, FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE), Eurobahn, DB - Regional Express și FlixTrain GmbH ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Dortmund la Münster?
Ruta de la Dortmund la Münster are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Dortmund la Münster?
Primul tren de la Dortmund la Münster pleacă la orele 00:33. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Dortmund la Münster?
Ultimul tren de la Dortmund la Münster pleacă la orele 10:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Dortmund la Münster?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 28,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Dortmund la Münster?
Există în medie 3 de la Dortmund pentru a merge la Münster.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Dortmund și Münster?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Dortmund și Münster este 0 ore 30 min..
Există un tren direct de la Dortmund la Münster?
Da, există un tren direct între Dortmund și Münster.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Dortmund la Münster?
Călătoria cu tren de la Dortmund la Münster creează 3.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la Dortmund

Rute populare

Escapade de weekend de la Dortmund

Rute internaționale din Dortmund și zonele din apropiere

Alte destinații de la Dortmund

Rute asemănătoare

Alte rute populare