Tren Bologna - Savignano Sul Rubicone prețuri de la 43,00 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Bologna la Savignano Sul Rubicone cu trenul

Călătoria de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu trenul este de 96,1 km și durează 1 oră 44 min.. Există 46 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:00 și ultima la 22:14. Este posibil să călătoriți de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu tren pentru doar 43,00 lei sau până la 175,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 43,00 lei.

Cel mai mic pret43,00 lei
Durata călătoriei1 oră 44 min.
Conexiune pe zi46
Cel mai mic pret43,00 lei
Cel mai mare preț175,91 lei
Prima Plecare05:00
Ultima Plecare22:14
Distanţă96,1 km
PlecareBologna
SosireSavignano Sul Rubicone
TransportatoriDB - Intercity, AutobusDetalii

Tren Bilete de la Bologna la Savignano Sul Rubicone

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bologna la Savignano Sul Rubicone? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bologna la Savignano Sul Rubicone. Însă în medie veți plăti în jur de 63,77 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 43,00 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bologna la Savignano Sul Rubicone. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Bologna la Savignano Sul Rubicone. Însă în medie veți plăti în jur de 63,77 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu trenul?

Distanța dintre Bologna și Savignano Sul Rubicone este aproximativ 96,1 km. În general, va dura în jur de 1 oră 44 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Bologna la Savignano Sul Rubicone acoperă o distanță de 96,1 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 oră 44 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Bologna la Savignano Sul Rubicone făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Bologna folosind stații precum Bologna / Borgo Panigale Airport,Casalecchio - Garibaldi,BOLONIA,Bologna Central Station. Acestea vă conectează cu stații care includ Savignano sul Rubicone din Savignano Sul Rubicone. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Bologna, fie în Savignano Sul Rubicone, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?

În medie, sunt 46 plecări zilnice de la Bologna la Savignano Sul Rubicone. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 10 plecări de la Bologna care merg direct la Savignano Sul Rubicone. Există 36 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bologna la Savignano Sul Rubicone. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bologna la Savignano Sul Rubicone

Bilete ieftine de tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bologna la Savignano Sul Rubicone.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bologna la Savignano Sul Rubicone, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bologna la Savignano Sul Rubicone.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bologna la Savignano Sul Rubicone

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bologna la Savignano Sul Rubicone

Cele mai ieftine bilete de tren Bologna - Savignano Sul Rubicone pot fi găsite până la 39,09 lei dacă aveți noroc sau 43,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 45,15 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Savignano Sul Rubicone cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Savignano Sul Rubicone, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Bologna la Savignano Sul Rubicone

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - Intercity atunci când călătoriți de la Bologna la Savignano Sul Rubicone.

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Intercity, Autobus și Frecciarossa de la Bologna la Savignano Sul Rubicone
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu train.
Facilităţi DB - Intercity Autobus Frecciarossa
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check cross check
luggage Bagaje check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check cross check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check
bicycle Bicicleta cross cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross check

Bologna la Savignano Sul Rubicone Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.73kg
Autobuz
7.21kg
Zbor
19.22kg
Mașină
15.38kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bologna la Savignano Sul Rubicone cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bologna și Savignano Sul Rubicone sunt 6.73kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bologna și Savignano Sul Rubicone? Luând trenul între Bologna și Savignano Sul Rubicone veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 12.49kg față de un zbor, 0.48kg față de autobuz și 8.65kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Un bilet de tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone este de 63,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 43,00 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bologna la Savignano Sul Rubicone este de 43,00 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bologna și Savignano Sul Rubicone cu tren?
Distanța între Bologna și Savignano Sul Rubicone este de 96,1 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bologna și Savignano Sul Rubicone?
Călătoria de la Bologna la Savignano Sul Rubicone durează în medie 1 oră 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 0 min..
Ce companii operează de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Ruta Bologna - Savignano Sul Rubicone este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Intercity, Autobus, Regionale Veloce și Frecciarossa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Ruta de la Bologna la Savignano Sul Rubicone are în medie 46 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Primul tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Ultimul tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone pleacă la orele 22:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 43,00 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Există în medie 10 de la Bologna pentru a merge la Savignano Sul Rubicone.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bologna și Savignano Sul Rubicone?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bologna și Savignano Sul Rubicone este 1 oră 0 min..
Există un tren direct de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Da, există un tren direct între Bologna și Savignano Sul Rubicone.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone?
Călătoria cu tren de la Bologna la Savignano Sul Rubicone creează 6.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bologna

Rute populare

Escapade de weekend de la Bologna

Rute internaționale din Bologna și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bologna

Rute asemănătoare

Alte rute populare