Tren Paris - Évreux prețuri de la 68,41 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Paris la Évreux cu trenul

Călătoria de la Paris la Évreux cu trenul este de 89,64 km și durează 1 oră 13 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:12 și ultima la 20:59. Este posibil să călătoriți de la Paris la Évreux cu tren pentru doar 68,41 lei sau până la 178,25 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 68,41 lei.

Cel mai mic pret68,41 lei
Durata călătoriei1 oră 13 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret68,41 lei
Cel mai mare preț178,25 lei
Prima Plecare06:12
Ultima Plecare20:59
Distanţă89,64 km
PlecareParis
SosireÉvreux
TransportatoriTrain Nomad, TER

Tren Bilete de la Paris la Évreux

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Paris la Évreux cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Paris la Évreux? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Paris la Évreux?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Paris la Évreux costă 68,41 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 73,88 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la Évreux.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Évreux. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 73,88 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la Évreux.

Cât de lungă este călătoria de la Paris la Évreux cu trenul?

Cu o distanță de 89,64 km între Paris și Évreux, de obicei va dura 1 oră 13 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 13 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Paris și Évreux cu trenul durează de obicei 1 oră 13 min. pentru a acoperi o distanță de 89,64 km. Cea mai scurtă călătorie de la Paris la Évreux vă va duce 0 ore 59 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Évreux, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Paris la Évreux?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paris la Évreux, care de obicei este la 06:12. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:59. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Paris la 06:12. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:59. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Paris și Évreux. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Paris la Évreux?

Puteți pleca din Paris la stații precum Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon,Paris Gare du Nord,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris, Porte Maillot,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris La Défense,Paris Beauvais-Tillé Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Évreux la următoarele stații: Evreux Normandie. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Paris și Évreux. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Paris la Évreux au loc în fiecare zi?

Ruta de la Paris la Évreux este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Paris de 20 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Paris la Évreux, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 19 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Évreux. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Évreux

Bilete ieftine de tren de la Paris la Évreux
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Évreux.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Évreux, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Évreux.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Évreux

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Évreux cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Évreux, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

SNCF, compania națională de căi ferate franceză, oferă TER, un serviciu de tren regional cuprinzător. Trenurile TER (Transport Express Regional) conectează orașele și satele din regiunile Franței, oferind transport local navetiștilor și turiștilor în timp ce explorează cultura regională, peisajul și atracțiile prin rețeaua sa vastă de rute regionale. Trenurile TER sunt mai lente decât trenurile de mare viteză, dar oferă o alternativă mai accesibilă și confortabilă pentru călătorii mai scurte în regiuni.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Évreux

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de TER atunci când călătoriți de la Paris la Évreux.

Standard

Biletele de tren TER au un tarif fix „Tarif Normal” și sunt valabile pentru o singură călătorie până la miezul nopții a doua zi după validarea la automatele de ștampilare peron. Unele regiuni pot oferi reduceri în afara orelor de vârf.
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile TER moderne sunt echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile TER sunt momentan fără servicii WiFi.
luggage Bagaje open icon close icon
Trenurile TER nu au restricții cu privire la dimensiunea bagajelor, atâta timp cât acestea sunt în limitele capacității personale de manipulare și pot încăpea în zonele de bagaje desemnate.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Accès TER' oferă asistență specializată pentru pasagerii cu dizabilități sau cu mobilitate redusă, asigurând o experiență de călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Trenurile TER nu oferă catering la bord; Luați în considerare să vă aduceți băuturi răcoritoare.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Călătoria cu bicicleta în trenurile TER este gratuită, pur și simplu agățați-o sau depozitați-o în zonele desemnate pe principiul primul venit, primul servit, rezervarea nu este disponibilă.
Servicii la bord TER și TGV inOui de la Paris la Évreux
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Évreux cu train.
Facilităţi TER TGV inOui
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check
bicycle Bicicleta cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check

Paris la Évreux Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.27kg
Autobuz
6.72kg
Zbor
17.93kg
Mașină
14.34kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Évreux cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Évreux sunt 6.27kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Évreux? Luând trenul între Paris și Évreux veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 11.66kg față de un zbor, 0.45kg față de autobuz și 8.07kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Évreux?
Un bilet de tren de la Paris la Évreux este de 73,88 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 68,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Évreux?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Évreux este de 68,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Évreux cu tren?
Distanța între Paris și Évreux este de 89,64 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Évreux?
Călătoria de la Paris la Évreux durează în medie 1 oră 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 59 min..
Ce companii operează de la Paris la Évreux?
Ruta Paris - Évreux este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Train Nomad, TER și TGV inOui ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Évreux?
Ruta de la Paris la Évreux are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Évreux?
Primul tren de la Paris la Évreux pleacă la orele 06:12. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Évreux?
Ultimul tren de la Paris la Évreux pleacă la orele 20:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Évreux?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 68,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Évreux?
Există în medie 19 de la Paris pentru a merge la Évreux.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Évreux?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Évreux este 0 ore 59 min..
Există un tren direct de la Paris la Évreux?
Da, există un tren direct între Paris și Évreux.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Évreux?
Călătoria cu tren de la Paris la Évreux creează 6.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Alte rute populare