Tren Amantea - Roma prețuri de la 87,47 lei

Începe de la
87,47 lei
Descoperă

Amantea la Roma de la tren

Călătoria de la Amantea la Roma de la tren este de 432,18 km și durează 5 ore 48 min.. Există 103 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:21 și ultima la 22:16. Este posibil să călătoriți de la Amantea la Roma cu tren pentru doar 87,47 lei sau până la 456,87 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,47 lei.

Cel mai mic pret87,47 lei
Durata călătoriei5 ore 48 min.
Conexiune pe zi103
Cel mai mic pret87,47 lei
Cel mai mare preț456,87 lei
Prima Plecare00:21
Ultima Plecare22:16
Distanţă432,18 km
PlecareAmantea
SosireRoma
TransportatoriInterCityNotte, Regionale VeloceDetalii

Tren Bilete de la Amantea la Rome

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Amantea la Roma

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Amantea la Roma. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Amantea la Roma?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Amantea la Roma. Însă în medie veți plăti în jur de 256,05 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 87,47 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Amantea la Roma. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Amantea la Roma vă va costa 256,05 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Amantea la Roma cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 5 ore 48 min.. Atât durează să traversați 432,18 km de la Amantea la Roma. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Amantea la Roma ar putea să dureze mai mult de 5 ore 48 min.. Călătoria între Amantea și Roma este lungă de vreo 432,18 km și de obicei durează aproximativ 5 ore 48 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 51 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Amantea la Roma cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Amantea la Roma?

Veți putea pleca din Amantea folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Roma. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Amantea, fie în Roma, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Amantea la Roma sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Amantea la Roma poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 103 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Amantea la Roma. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Amantea la Roma variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 9 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 94 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Amantea la Roma. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Amantea la Rome

Bilete ieftine de tren de la Amantea la Roma
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Amantea la Roma.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Amantea la Roma, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Amantea la Roma.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Amantea la Rome

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,89 lei la 239,92 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 98% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Roma cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Roma, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Italo, o subsidiară a companiei italiene de căi ferate Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), operează un serviciu de trenuri de mare viteză în toată Italia. Lansarea în 2012 a trenurilor Italo, care sunt atât convenționale, cât și de mare viteză, oferă călătorilor călătorii rapide și confortabile prin Italia. Viteza de 300 km/h asigură transport regulat și confortabil către orașe mari precum Roma, Napoli, Florența și Milano.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Amantea la Roma

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciarossa, Italo și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Amantea la Roma.

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Smart

Cu ambianța Smart, experimentează toate conforturile și serviciile Italo la un preț accesibil.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Prima

Experimentați ce este mai bun din Italo cu atmosfera Prima, oferindu-vă confort maxim și servicii de top pentru întreaga călătorie.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Club Executive

Pentru o călătorie și mai luxoasă și relaxantă, optează pentru Club Ambiance. Aici, vă veți bucura de confortul suprem și de răsfăț cu aranjamentele individuale spațioase.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile Frecciarossa este disponibil WiFi gratuit. Folosiți serviciul Portale FRECCE pentru a viziona filme, TV și pentru a afla știri. De asemenea, oferă actualizări de călătorie și opțiuni suplimentare de rezervare.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cauți liniște? Frecciarossa oferă zone liniştite desemnate pentru Business Class, pentru a asigura o călătorie liniştită, fără distrageri.
power_sockets Prize open icon close icon
Indiferent de model – fie că este vorba de ETR 500, ETR 600, ETR 700 sau ETR 1000 – fiecare scaun vine cu priza sa de alimentare pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciarossa, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Potolește-ți foamea la FrecciaBistrò, staționat în centrul trenului. Sau, pentru un plus de confort, comandați direct la locul dvs. prin EasyBistrò de la Portale FRECCE. Călătorii din clasele Premium și Business primesc gustări și băuturi gratuite, în timp ce pasagerii clasei Executive se bucură de mese gourmet organizate de bucătarul Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile Italo sunt echipate cu WiFi gratuit și portalul de divertisment ItaloLive, care oferă o serie de filme, emisiuni, știri și multe altele.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate trenurile Italo oferă prize la fiecare loc.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul dvs. de tren vine cu un bagaj, pe care trebuie să îl depozitați în anumite zone ale trenurilor Italo. În autocarele Smart ambience, există o limită de dimensiune, așa că asigurați-vă că bagajul dvs. nu depășește 75 x 53 x 30 cm. Respectarea acestor reguli vă ajută să evitați orice penalități.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu mobilitate redusă, trenurile Italo au locuri prioritare situate lângă o toaletă accesibilă, care include semnalizare tactilă și Braille.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Pe trenurile Italo, deși nu există vagon dedicat mesei, automatele din vagoarele 3 și 7 (trenurile AGV) sau vagurile 3 și 6 (trenurile EVO) oferă gustări și băuturi. Pasagerii Prima Ambience primesc un serviciu gratuit de bun venit cu o varietate de gustări și băuturi servite la locul lor. Pentru o experiență și mai luxoasă, călătorii Club Executive Ambience se bucură de un serviciu exclusiv de catering la bord, cu espresso, produse de patiserie și băuturi livrate de personal atent.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate trenurile Italo sunt echipate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Cărucioarele, cărucioarele și bicicletele pliabile sunt considerate bagaje standard și trebuie depozitate în spațiile amenajate pe trenurile Italo. Nu sunt permise bagaje supradimensionate și biciclete standard. Vă recomandăm să vă protejați bicicleta cu o husă.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Intercity, Italo și Frecciarossa de la Amantea la Roma
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Amantea la Roma cu train.
Facilităţi DB - Intercity Italo Frecciarossa Autobus Frecciargento
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check cross check
luggage Bagaje check check check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check cross check
quiet_zone Zona de liniste cross check check cross check
accessibility Accesibilitate cross check check cross check
air_con Aer condiționat cross check check cross check
bicycle Bicicleta cross check check cross check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross check cross check

Amantea la Roma Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.25kg
Autobuz
32.41kg
Zbor
86.44kg
Mașină
69.15kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Amantea la Roma cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Amantea și Roma sunt 30.25kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Amantea și Roma? Luând trenul între Amantea și Roma veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.19kg față de un zbor, 2.16kg față de autobuz și 38.9kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Amantea la Roma?
Un bilet de tren de la Amantea la Roma este de 256,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Amantea la Roma?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Amantea la Roma este de 87,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Amantea și Roma cu tren?
Distanța între Amantea și Roma este de 432,18 km.
Cât durează călătoria cu tren între Amantea și Roma?
Călătoria de la Amantea la Roma durează în medie 5 ore 48 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 51 min..
Ce companii operează de la Amantea la Roma?
Ruta Amantea - Roma este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, InterCityNotte, Regionale Veloce, DB - Intercity, Italo, Frecciarossa, Autobus și Frecciargento ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Amantea la Roma?
Ruta de la Amantea la Roma are în medie 103 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Amantea la Roma?
Primul tren de la Amantea la Roma pleacă la orele 00:21. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Amantea la Roma?
Ultimul tren de la Amantea la Roma pleacă la orele 22:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Amantea la Roma?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Amantea la Roma?
Există în medie 9 de la Amantea pentru a merge la Roma.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Amantea și Roma?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Amantea și Roma este 3 ore 51 min..
Există un tren direct de la Amantea la Roma?
Da, există un tren direct între Amantea și Roma.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Amantea la Roma?
Călătoria cu tren de la Amantea la Roma creează 30.25kg emisii de CO2.