Tren Köln - Wuppertal prețuri de la 48,37 lei

Începe de la
48,37 lei
Descoperă

Köln la Wuppertal de la tren

Călătoria de la Köln la Wuppertal de la tren este de 40,47 km și durează 0 ore 49 min.. Există 893 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:00 și ultima la 23:55. Este posibil să călătoriți de la Köln la Wuppertal cu tren pentru doar 48,37 lei sau până la 97,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,37 lei.

Cel mai mic pret48,37 lei
Durata călătoriei0 ore 49 min.
Conexiune pe zi893
Cel mai mic pret48,37 lei
Cel mai mare preț97,24 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare23:55
Distanţă40,47 km
PlecareKöln
SosireWuppertal
TransportatoriDB - Regionalbahn, REGIOBAHNDetalii

Tren Bilete de la Cologne la Wuppertal

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la Köln la Wuppertal cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Köln la Wuppertal? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Köln la Wuppertal, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Köln la Wuppertal cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Köln la Wuppertal vă va costa 86,10 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 48,37 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Köln la Wuppertal. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Köln la Wuppertal vă va costa 86,10 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Köln la Wuppertal cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 49 min.. Atât durează să traversați 40,47 km de la Köln la Wuppertal. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Köln la Wuppertal ar putea să dureze mai mult de 0 ore 49 min.. Călătoria între Köln și Wuppertal cu trenul durează de obicei 0 ore 49 min. pentru a acoperi o distanță de 40,47 km. Cea mai scurtă călătorie de la Köln la Wuppertal vă va duce 0 ore 24 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Wuppertal, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la Köln la Wuppertal cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Köln și Wuppertal. Vă puteți începe călătoria în Köln la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Wuppertal. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Köln la Wuppertal.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Köln spre Wuppertal?

Ruta de la Köln la Wuppertal este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Köln de 893 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Köln la Wuppertal, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 430 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 463 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Köln la Wuppertal. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cologne la Wuppertal

Bilete ieftine de tren de la Köln la Wuppertal
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Köln la Wuppertal.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Köln la Wuppertal, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Köln la Wuppertal.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cologne la Wuppertal

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Wuppertal cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Wuppertal, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

MittelrheinBahn este o companie regională de trenuri care operează în regiunea Valea Rinului din Germania. Este o subsidiară a Transdev, o companie globală de transport. MittelrheinBahn operează pe mai multe rute, inclusiv pe linia Koblenz-Mainz, pe linia Koblenz-Trier și pe linia Koblenz-Bingen. Trenurile companiei sunt moderne și confortabile, cu facilități precum aer condiționat, Wi-Fi gratuit și toalete la bord. MittelrheinBahn oferă, de asemenea, diverse opțiuni de bilete, inclusiv bilete simple, bilete de o zi și bilete de grup. Compania se angajează să ofere un serviciu fiabil și eficient pasagerilor săi și joacă un rol important în conectarea comunităților din regiunea Văii Rinului.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

REGIOBAHN este un serviciu de tren regional din Germania care face legătura între orașe și sate din statul Baden-Württemberg. Este operat de Deutsche Bahn și oferă servicii frecvente și de încredere pe mai multe linii, inclusiv S-Bahn Stuttgart. Trenurile REGIOBAHN sunt moderne și confortabile, cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și locuri ample. Serviciul este popular atât pentru navetiști, cât și pentru turiști, deoarece oferă acces ușor la destinații populare precum Stuttgart, Karlsruhe și Heidelberg. REGIOBAHN oferă, de asemenea, conexiuni cu alte trenuri regionale și pe distanțe lungi, ceea ce îl face o modalitate convenabilă și eficientă de a călători în întreaga regiune.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Regionalbahn este un tip de serviciu de tren din Germania care operează pe rute regionale, conectând orașele mai mici și orașele cu cele mai mari. Aceste trenuri sunt de obicei mai lente decât trenurile interurbane, dar fac mai multe opriri și sunt mai accesibile. Trenurile Regionalbahn sunt operate de diverse companii, inclusiv Deutsche Bahn, și oferă bilete de o singură zi și de mai multe zile. Trenurile sunt adesea folosite de navetiști și turiști care doresc să exploreze mediul rural și orașele mai mici.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Köln la Wuppertal

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Nightjet, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Köln la Wuppertal.

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Serviciul Wifi este momentan indisponibil pe Nighthet.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Compartimentele private sunt disponibile pe ÖBB Nightjets. În vagoane cupetă, 1-6 persoane (1-3 adulți; max. 5 copii până la vârsta de 14 ani) pot călători la un tarif fix mic. Mai mult, pentru confortul tuturor, există un timp de liniște impus de la 22:00 la 8:00 Am luminile principale din secțiunile de dormit și cușetă ar trebui să fie stinse în această perioadă.
power_sockets Prize open icon close icon
Pe lângă prizele standard, noul Nightjet oferă stații de încărcare USB și de încărcare inductivă.
luggage Bagaje open icon close icon
Când călătoriți cu un tren ÖBB Nightjet, aveți voie să verificați doar o valiză și un bagaj de mână. Asigurați-vă că bagajele sunt depozitate într-o manieră care să nu deranjeze și să nu împiedice pe alții. Amintiți-vă regulile pentru depozitarea bagajelor: articolele ușor de depozitat ar trebui să meargă în rafturile de deasupra capului, în timp ce bagajele mai voluminoase ar trebui să fie plasate sub scaun sau în rafturile de bagaje desemnate. Păstrați întotdeauna pasajele, ușile și căile de evacuare libere pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Anumite rute oferă autocare cu compartimente pentru scaune cu rotile și toalete din apropiere, care găzduiesc un pasager cu un scaun cu rotile și un însoțitor.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii cu autocarul de o zi pot cumpăra gustări și băuturi de la personalul de la bord. Posesorii de bilete cu cuchetă primesc apă minerală și un mic dejun vienez. Pasagerii din cabina dormitoare se bucură de o băutură de bun venit, o gustare de seară, apă minerală și un mic dejun personalizat. Solicitările specifice privind dietele pentru mesele Nightjet trebuie trimise prin e-mail cu cel puțin 72 de ore înainte de plecare.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Fiecare compartiment din vagoane de dormit, cupetă și scaune are comenzi individuale pentru aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe Nightjets care leagă Germania, Austria și Elveția, bicicletele sunt binevenite cu un bilet specific și rezervare. ÖBB Nightjet permite, de asemenea, articole precum cărucioare și instrumente muzicale. Utilizați serviciul ÖBB pentru a transporta biciclete în Austria. Bicicletele pliabile sunt gratuite dacă au o dimensiune de 110 cm x 80 cm x 40 cm. Asigurați-vă că bateriile pentru bicicletele electrice sunt încărcate și rețineți că bicicletele nu pot fi în autobuze în timpul întreruperii căilor ferate.
power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Regionalbahn, REGIOBAHN și DB - Intercity de la Köln la Wuppertal
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Köln la Wuppertal cu train.
Facilităţi DB - Regionalbahn REGIOBAHN DB - Intercity National Express DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) Nightjet MittelrheinBahn Eurobahn
quiet_zone Zona de liniste check check cross check check check check check check
wifi Wifi check check check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check cross check check cross cross
accessibility Accesibilitate check check cross check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check check check
air_con Aer condiționat check check cross check check check check check check
bicycle Bicicleta check check cross check check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check cross check check check check check check

Köln la Wuppertal Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.83kg
Autobuz
3.04kg
Zbor
8.09kg
Mașină
6.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Köln la Wuppertal cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Köln și Wuppertal sunt 2.83kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Köln și Wuppertal? Luând trenul între Köln și Wuppertal veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 5.26kg față de un zbor, 0.21kg față de autobuz și 3.65kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Köln la Wuppertal?
Un bilet de tren de la Köln la Wuppertal este de 86,10 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Köln la Wuppertal?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Köln la Wuppertal este de 48,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Köln și Wuppertal cu tren?
Distanța între Köln și Wuppertal este de 40,47 km.
Cât durează călătoria cu tren între Köln și Wuppertal?
Călătoria de la Köln la Wuppertal durează în medie 0 ore 49 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 24 min..
Ce companii operează de la Köln la Wuppertal?
Ruta Köln - Wuppertal este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Regionalbahn, REGIOBAHN, DB - Intercity, National Express, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Nightjet, MittelrheinBahn și Eurobahn ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Köln la Wuppertal?
Ruta de la Köln la Wuppertal are în medie 893 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Köln la Wuppertal?
Primul tren de la Köln la Wuppertal pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Köln la Wuppertal?
Ultimul tren de la Köln la Wuppertal pleacă la orele 23:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Köln la Wuppertal?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Köln la Wuppertal?
Există în medie 430 de la Köln pentru a merge la Wuppertal.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Köln și Wuppertal?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Köln și Wuppertal este 0 ore 24 min..
Există un tren direct de la Köln la Wuppertal?
Da, există un tren direct între Köln și Wuppertal.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Köln la Wuppertal?
Călătoria cu tren de la Köln la Wuppertal creează 2.83kg emisii de CO2.

Treceți local de la Köln

Rute populare

Escapade de weekend de la Köln

Rute internaționale din Köln și zonele din apropiere

Alte destinații de la Köln

Principalele rute spre Wuppertal

Rute asemănătoare

Alte rute populare