Tren Iaşi - Satu Mare prețuri de la 195,36 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Satu Mare cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Satu Mare cu trenul este de 361,71 km și durează 13 ore 54 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 15:35 și ultima la 20:40. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare cu tren pentru doar 195,36 lei sau până la 204,25 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 195,36 lei.

Cel mai mic pret195,36 lei
Durata călătoriei13 ore 54 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret195,36 lei
Cel mai mare preț204,25 lei
Prima Plecare15:35
Ultima Plecare20:40
Distanţă361,71 km
PlecareIaşi
SosireSatu Mare
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Satu Mare

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Satu Mare cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Satu Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Satu Mare?

Când călătoriți de la Iaşi la Satu Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 202,00 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 195,36 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 202,00 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Satu Mare.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Satu Mare cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Satu Mare cu trenul va dura, de obicei, 13 ore 54 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 361,71 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 13 ore 54 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Iaşi și Satu Mare este lungă de vreo 361,71 km și de obicei durează aproximativ 13 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 13 ore 34 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Satu Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Iaşi la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Satu Mare, care de obicei este la 15:35. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:40. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Satu Mare la 15:35. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 20:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Satu Mare?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Satu Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Strada Luceafărului,Strada Careiului,Satu Mare Autogara. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Satu Mare.

Câte călătorii de la Iaşi la Satu Mare au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Satu Mare

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Satu Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 7,09 lei la 170,05 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 96% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Satu Mare

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Satu Mare pot fi găsite până la 112,19 lei dacă aveți noroc sau 139,17 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 203,32 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Satu Mare, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Satu Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
25.32kg
Autobuz
27.13kg
Zbor
72.34kg
Mașină
57.87kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Satu Mare cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Satu Mare sunt 25.32kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Satu Mare? Luând trenul între Iaşi și Satu Mare veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 47.02kg față de un zbor, 1.81kg față de autobuz și 32.55kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Satu Mare?
Un bilet de tren de la Iaşi la Satu Mare este de 202,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 195,36 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Satu Mare?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Satu Mare este de 195,36 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Satu Mare cu tren?
Distanța între Iaşi și Satu Mare este de 361,71 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Satu Mare?
Călătoria de la Iaşi la Satu Mare durează în medie 13 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 34 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Satu Mare?
Ruta de la Iaşi la Satu Mare are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Satu Mare?
Primul tren de la Iaşi la Satu Mare pleacă la orele 15:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Satu Mare?
Ultimul tren de la Iaşi la Satu Mare pleacă la orele 20:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Satu Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 195,36 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Satu Mare este 13 ore 34 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Satu Mare?
Da, există un tren direct între Iaşi și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Satu Mare?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Satu Mare creează 25.32kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Satu Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare