Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Satu Mare

Starting from
91,35 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 93,65 RON
Transport Tren

Mâine

De la 93,65 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Satu Mare?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Satu Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Satu Mare vor costa 91,35 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 136,60 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la Satu Mare transport tren

Cel mai bun preț 93,65 RON
Durata călătoriei 21 h 7 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 08:05
Ultima plecare 01:56
Distanța 361 km
Plecare Iaşi
Sosire Satu Mare
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Iaşi - Satu Mare în fiecare zi

 
Azi
116,70 RON
Mâine
93,65 RON
În 2 zile
93,65 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
93,65 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
108,70 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
21
Transportatori
1
Prețul minim
91,35 RON
Prețul maxim
226,65 RON

Iaşi - Satu Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

108,70 RON

Data
Sâmbătă 2 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Iași - Satu Mare Sud
06:00 - 22:41
CFR Călători
16h 41min
2 schimbări
CO2: 1.04kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Satu Mare cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Satu Mare, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Satu Mare vor termina călătoria în 13 h 58 min. În medie, vă va lua cam 21 h 5 min pentru a parcurge 362 km între Iaşi și Satu Mare.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Satu Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 08:12. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 01:56. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Satu Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Iaşi la Satu Mare cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Satu Mare la următoarele stații: Satu Mare și Satu Mare Sud. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Satu Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Satu Mare sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Satu Mare poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 19 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 25 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Satu Mare. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Satu Mare variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 19 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback