Gasiți un tren de la Iaşi până la Satu Mare

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 94,05 RON
Durata călătoriei 26 h 13 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 07:12
Ultima plecare 01:21
Distanța 361 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Iaşi la Satu Mare.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Satu Mare. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Iaşi la Satu Mare, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Satu Mare?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Iaşi la Satu Mare ultimul de 123,97 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi pentru a putea fi în jur de Satu Mare 92,95 RON.

Trenurile de la Iaşi la care companiile: Satu Mare se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Iaşi la Satu Mare oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 94,05 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Iaşi spre Satu Mare

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Satu Mare ultimul?

Primul tren spre 07:17 pleacă la ora Satu Mare ultimul, în timp ce ultimul la 01:21. În medie, călătoria durează 24 h 3 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 13 h 6 min Satu Mare ultimul.

Stații care servesc linia de cale ferată Iaşi - Satu Mare?

Trenurile să plece de la Remiza T. Socola H, Nicolina și Iași Iaşi Satu Mare ultimul și ajung în Satu Mare și Satu Mare Sud.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.