• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Târgu-Mureş până la Livezeni

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Livezeni

Călătoria de la Târgu-Mureş la Livezeni cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Târgu-Mureş la Livezeni? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Târgu-Mureş la Livezeni transport tren

Distanța 6 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Târgu-Mureş - Livezeni

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 10 h 34 min
Tirgu Mures - Livezeni
03:58 - 14:32
Infofer-logo
Infofer
Durata: 10 h 22 min
Tirgu Mures Sud - Livezeni
04:10 - 14:32
Infofer-logo
Infofer
Durata: 9 h 1 min
Azomures Hc - Livezeni
17:23 - 08:22
Infofer-logo
Infofer
Durata: 8 h 48 min
Tirgu Mures - Livezeni
23:20 - 14:32
Infofer-logo
Infofer
Durata: 8 h 57 min
Azomures Hc - Livezeni
23:29 - 14:32
Infofer-logo
Infofer
Durata: 9 h 1 min
Tirgu Mures Sud - Livezeni
23:33 - 14:32

Cât timp va dura să merg de la Târgu-Mureş la Livezeni cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 6 km de la Târgu-Mureş la Livezeni. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Livezeni ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Târgu-Mureş la Livezeni?

În general, prima plecare a serii din Târgu-Mureş va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Târgu-Mureş la Livezeni se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Târgu-Mureş la Livezeni?

Puteți pleca din Târgu-Mureş la stații precum Tirgu Mures, Tirgu Mures Sud și Azomures Hc. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Livezeni la următoarele stații: Livezeni. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Târgu-Mureş și Livezeni. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Târgu-Mureş la Livezeni?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Târgu-Mureş la Livezeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.